Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Στιγμές ξεγνοιασιάς στην Κεφαλονιά μετά το Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θέτει πάντοτε σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά του και έτσι ο ελεύθερος χρόνος του είναι αφιερωμένος στη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, και στα δύο παιδιά τους, Μανώλη και Μαλένα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, με τους δυο τους να είναι πολύ δραστήριοι γονείς και βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να καταπιάνονται με τα παιδιά τους και να περνούν παραγωγικά την ώρα τους.

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου βρίσκουν τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη σε διακοπές! Το γνωστό ζευγάρι επισκέφτηκε μαζί με τα

παιδιά του την Κεφαλονιά και όλοι μαζί ζουν στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ παράλληλα εξερευνούν το καταπράσινο νησί του Ιονίου.

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και η Όλγα Πηλιάκη διαθέτουν δύο πολύ ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι σε καθημερινή βάση μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους.

Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στο έπακρο, όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα από την παραλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από πέντε μήνες που έμεινε στο «Survivor All Star» μακριά από την οικογένειά του, επέστρεψε και τώρα αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο, κάνοντας ταξίδια μαζί της εντός και εκτός Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η νέα ομάδα που θα την πλαισιώσει στην εκπομπή της στο Open

 «Έκοψαν το αυτί φίλου μου οι χούλιγκαν»: Ανατριχιαστική μαρτυρία και νέα βίντεο από τη νύχτα κόλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια -Βίντεο

 Στάθης Αγγελόπουλος: Η παρεξήγηση με την Άντζελα Δημητρίου -«Ήταν μια κακή στιγμή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα