Απογοητευμένη η Σοφία Λεοντίτση: Η μάχη με τα κιλά και το δημόσιο ξέσπασμα

Η Σοφία Λεοντίτση τον περασμένο Οκτώβριο έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» πήρε κάποια κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τα οποία προσπαθεί να χάσει με πολλή προσπάθεια και κόπο εδώ και ένα μεγάλο διάστημα.

Η Σοφία Λεοντίτση γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και προσέχει τη διατροφή της, ωστόσο η ζυγαριά της έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο και δεν κατεβαίνει, γεγονός που τη στενοχωρεί και την απογοητεύει, μιας και πλέον

κουράστηκε να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Λεοντιτση-Χριστοφοράκη ☾ (@sofia.leontitsi)

Θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις της για αυτή τη φάση που περνάει στη ζωή της, η Σοφία Λεοντίτση έκανε μια ανάρτηση και αναφέρθηκε στον «αγώνα» που δίνει για να αδυνατίσει. Η ίδια, μάλιστα, ξέσπασε κατά των followers που τις στέλνουν μηνύματα με συμβουλές χωρίς να γνωρίζουν.

Η Σοφία Λεοντίτση για τη «μάχη» που δίνει με τα κιλά της

«Δεν ξέρω πόσους μήνες προσπαθώ. Και καθε φορά όλο και πιο εντατικά. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχω στάξει από διατροφή και γυμναστική. Είμαι μια ζωή πετσί και κόκκαλο, τρώω δεν παχαίνω, κιλά δεν ήξερα τι είναι, βλέπω άλλες να έχουν γεννήσει πολύ πιο πρόσφατα από εμένα που είναι είτε ίδιες με εμένα σωματικά είτε χειρότερες και σε εμένα ο λογαριασμός μου λειτουργεί λες και δεν ξέρω και εγώ τι ήμουν», έγραψε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω γιατί κάνω αυτό το στόρι. Ίσως επειδή είναι αλήθεια, είμαι στενοχωρημένη, θέλω να το μοιραστώ γιατί ελπίζω πως θα έρθει η μέρα που όλα αυτά τα στόρι, ίσως αποτελέσουν μία κινητήριο δύναμη για κάποιον άλλον που θα έχει λυγίσει, όπως νιώθω σίγουρα εγώ. Εχθές 80 κιλά και σήμερα ένα κιλό πάνω, με τόσο αγώνα και τόση προσπάθεια. Τώρα πρέπει να σηκωθώ και συνεχίσω με αυτή τη σκ@τ@ ψυχολογία».

Σε επόμενη ανάρτηση η Σοφία Λεοντίτση ξέσπασε κατά όσων της στέλνουν μηνύματα σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλει να χάσει κιλά, λέγοντας να κοιτάξει τον θυρεοειδή της ή να πάρει χάπια. Η τραγουδίστρια, λοιπόν, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και με μια ανάρτηση έδωσε την αυστηρή απάντησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η νέα ομάδα που θα την πλαισιώσει στην εκπομπή της στο Open

 «Έκοψαν το αυτί φίλου μου οι χούλιγκαν»: Ανατριχιαστική μαρτυρία και νέα βίντεο από τη νύχτα κόλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια -Βίντεο

 Στάθης Αγγελόπουλος: Η παρεξήγηση με την Άντζελα Δημητρίου -«Ήταν μια κακή στιγμή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα