Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οικογενειακές διακοπές για πρώτη φορά – Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, αφού φέτος περνούν το πρώτο καλοκαίρι μαζί με τον γιο τους, ο οποίος θα ονομαστεί Βλάσης. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας τον περασμένο Ιανουάριο έγιναν γονείς πρώτη φορά και τώρα απολαμβάνουν τον νέο ρόλο που απέκτησαν, αυτόν του γονιού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι full time

μαμά, αφού σπάνια αποχωρίζεται τον γιο της. Οι δυο τους περνούν κάθε στιγμή μαζί και τώρα βρίσκονται σε διακοπές μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες ημέρες τους.

Πρωινές βουτιές στην πισίνα, λαχταριστό φαγητό, κολύμπι στη θάλασσα, απογευματινές βόλτες στο νησί και βραδινές εξόδους για δύο είναι όσα μπορούμε να περιγράψουμε βλέποντας τα στιγμιότυπα που επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Οι τρεις τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή των διακοπών τους, μιας και περίμεναν πώς και πώς τη στιγμή που θα αφήσουν την Αθήνα και θα ταξιδέψουν στον καλοκαιρινό προορισμό τους για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαίρεται κάθε στιγμή της μητρότητας και έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, η βάπτιση του οποίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η νέα ομάδα που θα την πλαισιώσει στην εκπομπή της στο Open

 «Έκοψαν το αυτί φίλου μου οι χούλιγκαν»: Ανατριχιαστική μαρτυρία και νέα βίντεο από τη νύχτα κόλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια -Βίντεο

 Στάθης Αγγελόπουλος: Η παρεξήγηση με την Άντζελα Δημητρίου -«Ήταν μια κακή στιγμή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα