Δημήτρης Παπαμιχαήλ: 19 χρόνια από τον θάνατό του – Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του

Σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Ήταν 8 Αυγούστου του 2004, όταν ο αείμνηστος ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή του, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

Ο ίδιος βρισκόταν για διακοπές στο εξοχικό του στην Ερμιόνη και το μεσημέρι εκείνης της ημέρας αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί ανακοίνωσαν πως πέθανε από καρδιακή προσβολή στα 69 χρόνια του.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε σπάνιο στιγμιότυπο από
την ημέρα του γάμου του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ανήμερα της συμπλήρωσης 19 χρόνων από αυτή την ημέρα, ο λογαριασμός στο Instagram «Studio Kleisthenis» ανάρτησε μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1965. Οι δυο τους παρέμειναν παντρεμένοι για μια δεκαετία και έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Γιάννη.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ποζάρει στα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αδερφού του, Νίκο.

«Σαν σήμερα στις 8 Αυγούστου του 2004 πριν 19 χρόνια φεύγει από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Το Studio Κλεισθένης τον θυμάται με μία αδημοσίευτη φωτογραφία μαζί με τον αδερφό του Νίκο. Η φωτογραφία είναι από τη μέρα του γάμου του με την Αλίκη στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965», έγραφε στην ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis)

Διαβάστε ακόμα:

 Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν το συντομότερο δυνατό»

 Δανάη Μιχαλάκη: Το σχόλιο της Μαρίας Κίτσου κάτω από την ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

 Ευγενία Ξυγκόρου: Αποκαλύπτει πώς πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα