Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Είπε κάποιες βλακείες μέσα στο παιχνίδι, αλλά ζήτησε συγγνώμη»

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» βρέθηκε στα παρασκήνια του «Survivor All Star» και συνομίλησε με όλους τους παίκτες που έδωσαν το «παρών». Ανάμεσά τους και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η αλήθεια είναι πως εκείνη κατάφερε να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης, μιας και ήταν ιδιαίτερα δυναμική και δε σταμάτησε να κερδίσει μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησε.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, λοιπόν, ρωτήθηκε για το ποιος θέλει να βγει νικητής αλλά και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς δημοσίευμα ανέφερε

ότι δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στον ημιτελικό.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά για την επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Περίμενα ότι στον τελικό θα είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης. Έχω πει ότι δεν υποστηρίζω κανέναν φέτος, αλλά έχω την αίσθηση ότι νικητής θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στην ερώτηση σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας:  «Δεν μπορώ άλλο παιδιά… Που γράφτηκε αυτό; Γιατί να μην αντάλλαξα κουβέντα μαζί του; Μούτρα του κρατάω; Μιλήσαμε. Εντάξει, έχει πει κάποιες βλακείες στο παιχνίδι, αλλά ζήτησε συγγνώμη. Οπότε, όλα καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

 Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το εντόπισε και η συνάντηση με τον ληστή

 Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα