Survivor All Star: Οριακή νίκη Κατσούλη – Τα ποσοστά της ψηφοφορίας

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης είναι οι δύο παίκτες που διεκδικούσαν τη νίκη του «Survivor All Star» στον χθεσινοβραδινό μεγάλο τελικό. Ωστόσο, εκείνος που βίωσε τη μέγιστη χαρά, καθώς σήκωσε την πολυπόθητη κούπα, ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

Και οι δύο παίκτες είχαν πολύ μεγάλο κοινό να τους στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα τους, όπως φάνηκε και από τις ψηφοφορίες που έλαβαν χώρα, μιας και ο Νίκος Μπάρτζης κατάφερε να φτάσει στον τελικό, ενώ είχε βρεθεί πολλές φορές στον τάκο.

Τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι φιναλίστ στην ψηφοφορία
του κοινού στον τελικό του «Survivor All Star»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» τα ακριβή ποσοστά που συγκέντρωσαν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης στην ψηφοφορία του κοινού. Όπως αποδείχθηκε, η νίκη του πρώτου ήταν οριακή, μιας και ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε μια ανάσα μακριά του.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Σάκης Κατσούλης συγκέντρωσε ποσοστό 50,88% ενώ ο Νίκος Μπάρτζης 49,12%. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τόσο μικρή διαφορά ανάμεσα σε δύο φιναλίστ του «Survivor All Star», γεγονός που επιβεβαιώνει πως το κοινό ήταν διχασμένο.

Στις 23:00 το βράδυ ο Σάκης Κατσούλης είχε ποσοστό 53%, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα αυτό έπεφτε και ανέβαινε ο Νίκος Μπάρτζης.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

 Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το εντόπισε και η συνάντηση με τον ληστή

 Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα