Σάκης Κατσούλης: Το πρώτο μήνυμα μετά τη μεγάλη νίκη στο «Survivor All Star»

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Σάκης Κατσούλης σήμερα, καθώς πριν από μερικές ώρες έγινε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό του: Να κερδίσει το «Survivor All Star»!

Δύο χρόνια μετά την πρώτη νίκη του στο Survivor του 2021, ο Σάκης Κατσούλης επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο, έδειξε γι’ ακόμα μια φορά τη δυναμικότητά του στον στίβο μάχης και κατάφερε να επικρατήσει των συμπαικτών του, κερδίζοντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο ίδιος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα

και έχει κάθε λόγο να γελά! Να θυμίσουμε πως πέρα από το έπαθλο, ο Σάκης Κατσούλης έχει συγκεντρώσει και 135.000 ευρώ για τους έξι μήνες που παρέμεινε στο «Survivor All Star».

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε δημόσια, όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι και τον βοήθησαν να κερδίσει.

Όσα έγραψε ο Σάκης Κατσούλης μετά τη νίκη του στο «Survivor All Star»

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Εγώ θα πω, μια εικόνα χιλιάδες συναισθήματα! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα!», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στην πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

 Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το εντόπισε και η συνάντηση με τον ληστή

 Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα