Στάθης Σχίζας -Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ήρθε το τέλος στη σχέση τους;

Εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα περνάει κρίση.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ έγινε γνωστό πως η επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τον πρώην παίκτη του «Survivor» και μετακόμισε σε άλλο.

Σήμερα το πρωί (1/5), ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε στον αέρα «Πρωινού μας» πως οι δυο τους δεν μένουν πια μαζί και ανέφερε ότι έβαλαν μια άνω τελεία στη σχέση τους.

«Δυστυχώς η σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια άνω τελεία. Θα δούμε

αν αυτή η άνω τελεία θα γίνει κανονική. Εδώ και δύο μέρες η Αλεξάνδρα έχει φύγει από το σπίτι που είχαν μετακομίσει πριν από λίγους μήνες στην περιοχή του Μετς μαζί με τον Στάθη.

Υπήρξε πάρα πολλή στεναχώρια γιατί ήταν ένας δύσκολος αποχαιρετισμός. Έχει πάρει πλέον τα πράγματά της. Υπήρξαν δάκρυα. Χωρίζουν, γιατί καμιά φορά δίνει μια μάχη η λογική με το συναίσθημα. Δε βοήθησε το γεγονός ότι ο Στάθης έφυγε για το “Survivor”. Αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές λένε ότι είναι οριστικό, αλλά για μένα είναι άνω τελεία, γιατί ελπίζω και το πιστεύω ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι θα ξανά είναι μαζί.

Η γυναίκα έφευγε από το σπίτι και εκείνος ήταν μέσα, χαιρετηθήκανε. Ήταν δύσκολο, πολύ στενάχωρο. Μιλάω και με τους δύο και είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία Ελευθερίου: Σε νέα σχέση η τραγουδίστρια; Η απάντησή της

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγός του -«Έτρεξα και τον είδα αιμόφυρτο»

Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω”;»

Keywords
Τυχαία Θέματα