Ελευθερία Ελευθερίου: Σε νέα σχέση η τραγουδίστρια; Η απάντησή της

Πριν από κάποιες μέρες, ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και -μέσα σ’ όλα- απάντησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και όσα δήλωσε για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star».Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου

γύρισε σελίδα στη ζωή της και είναι σε νέα σχέση.

«Η Ελευθερία βρήκε άλλον, Μάριε, την πάτησες! Η Ελευθερία βρήκε άλλον, η Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος. Είναι μια τόσο όμορφη κοπέλα, πολύ καλό παιδί οπότε γιατί να μην βρει άλλον; Ξέρουμε ότι και με τον Μάριο δεν είχε και κάτι τώρα. Αφού δεν είχε, τελείωσε. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα και η κοπέλα είναι μια χαρά», είπε -μεταξύ άλλων- ο Τριαντάφυλλος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε σχετικά με όσα είπε για την προσωπική της ζωή ο Τριαντάφυλλος.

«Από τον Τριαντάφυλλο τα ξέρετε αυτά. Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τον Στάθη Σχίζα, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Αποδέχομαι τα λάθη και δέχομαι τη συγγνώμη ενός ανθρώπου. Υπάρχει μια γνωριμία πολλών χρόνων. Δε μπορείς να ακυρώνεις κάποιον από τη μια στιγμή στην άλλη. Την Καρολίνα αν τη δω, θα της μιλήσω, νομίζω, δε ξέρω. Στην προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα δε ξέρω τι συμβαίνει. Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα. Είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου, δεν έβλαψα κάποιον».

Διαβάστε επίσης: 

Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω”;»

Τριαντάφυλλος για Κατσούλη: «Νιώθω πικραμένος, συζητήσαμε ότι δεν θα κάνει παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη στο All Star»

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Έβγαλα σύνταξη 2.500 ευρώ, πετσοκόφτηκε και δεν μπορώ να συντηρήσω ούτε την κόρη μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα