Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγός του -«Έτρεξα και τον είδα αιμόφυρτο»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικά 24ωρα ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου, ενώ έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης.

«Δεν υπάρχει διαφορά στο τι αισθάνομαι εγώ», είπε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου για τα συναισθήματά της μετά τη σύλληψη

δυο ανδρών.

Σε άλλο σημείο, η ίδια ανέφερε για το μοιραίο μεσημέρι της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ: «Δε ξεχνιέται αυτό. Ούτε είδα, ούτε άκουσα κάτι… Με πήρε τηλέφωνο ένας γείτονας και με ρώτησε που είμαι και μου λέει, “δεν έχεις ακούσει σειρήνες, πυροβολισμούς; Εγώ είμαι στο μπαλκόνι και βγάζω φωτογραφίες για να τις δώσω στον Γιώργο”…. Βγαίνω στο μπαλκόνι, κοιτάζω κάτω από το σπίτι μας και βλέπω ότι υπήρχε θέση στάθμευσης για να βάλει ο Γιώργος το αυτοκίνητό του…

Έτρεξα κατευθείαν, κατέβηκα κάτω και είδα στη γωνία στο παρκάκι τον Γιώργο αιμόφυρτο, πεσμένο κάτω. Για κάποια δευτερόλεπτα, το ασθενοφόρο απέναντι με τις πόρτες ανοιχτές. Αναρωτιόμουν και τους ρωτούσα γιατί δε τον βάζουν μέσα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είχε ανάγκη περίθαλψης. Γυρνάω και βλέπω τον γιο μου που έπιανε το κεφαλάκι του… Και οι δυο τον βλέπαμε για πολύ ώρα αιμόφυρτο».

Διαβάστε επίσης:

Τριαντάφυλλος για Κατσούλη: «Νιώθω πικραμένος, συζητήσαμε ότι δεν θα κάνει παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη στο All Star»

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Έβγαλα σύνταξη 2.500 ευρώ, πετσοκόφτηκε και δεν μπορώ να συντηρήσω ούτε την κόρη μου»

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο γήπεδο μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα