Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (1-7/5)

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου) 

Ρευστή από πολλές απόψεις φαίνεται πως θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Μάη, για αυτό μην τα χάνετε με τις διάφορες εναλλαγές της. Κατά βάση έχετε δύο ισχυρές βοήθειες που θα απαλύνουν κάπως τα αρνητικά αλλά αυτό δεν θα πει ότι δεν θα υπάρχουν και καθόλου από αυτά. Ποιες είναι οι “βοήθειες”; Η πρώτη και η μεγαλύτερη είναι φυσικά ο Δίας που και αυτήν και την ερχόμενη εβδομάδα

θα βρίσκεται στο ζώδιό σας -και που θα ευνοεί περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου- και η δεύτερη και η μικρότερη είναι η παρουσία της Αφροδίτης στοςυ Διδύμους έως τις 7, θέση καλή για εσάς. Το… μπαστούνι της εβδομάς είναι η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος που γίνονται στις 5 στον Σκορπιό. Πώς επιβαρύνει τα φαινόμενα; Πρώτα την διάθεσή μας με ένα αίσθημα ανασφάλειας και μετά τα οικονομικά. Πώς θα λειτουργήσουν όμως η… χασούρα και οι βοήθειες; Χάνω από εδώ, κερδίζω από εκεί. Κάπως έτσι θα παιχτεί το παιχνίδι και στα ερωτικά. Τώρα θα φανεί η αντοχή της σχέσης σας. Η ερχόμενη εβδομάδα είναι πιο δύσκολη ερωτικά.

Tip: Αν το έτερον ήμισυ ανήκει στους Διδύμους, τον Ζυγό, τον Υδροχόο, τον Λέοντα και τον Κριό, θα καταλάβετε πιο εύκολα τι θέλει. Ημέρες προσοχής: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη. Ευνοική και η Κυριακή, 7.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου) 

Αρκετά φορτισμένη φαίνεται η πρώτη εβδομάδα του Μάη, ιδιαίτερα για την δική σας ομάδα, την σταθερή. Στις 5 γίνεται απέναντι από το ζώδιο σας, στον Σκορπιό μια Πανσέληνος που θα συνοδευτεί και από μια Σεληνιακή έκλειψη. Δεδομένου ότι στο ζώδιό σας βρίσκεται επί μακρόν ο Ουρανός -που επηρεάζει περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου- αλλά και ο Ερμής και μάλιστα σε ανάδρομη φαινομενική τροχιά, αυτά τα δύο φαινόμενα απαιτούν προνοητικότητα, συγκέντρωση για την αποφυγή λαθών και μια γενικότερη προσοχή σε ό,τι εξαρτάται από εσάς. Τώρα, αν συνέβη ένα όχι ευχάριστο, αξιοσημείωτο γεγονός πριν τις 5 και 6 που ξεκινούν και κορυφώνονται αυτά τα φαινοπόμενα, μην περιμένετε και κάτι άλλο. Απλώς υπομονή ώσπου να εισέλθει μια πιο βατή κατάσταση. Αν πρέπει να έχετε μια σημαντική συνάντηση, να παρθεί μια καθοριστική απόφαση, η Δευτέρα είναι η πιο ευνοική ημέρα και ακολουθούν η Τρίτη και η Τετάρτη. Από Πέμπτη μεσημέρι, έως και Σάββατο, συνεργασίες, σχέσεις και υγεία απαιτούν την προσοχή σας.

Tip: Εξυπακούεται ότι και τα υπόλοιπα ζώδια της δικής σας ομάδας -Λέων, Υδροχόος και Σκορπιός- δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Το νου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Ασφαλώς και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας έως τις 7 Μαίου είναι ένα καλό αντίδοτο στα  εμπόδια, το άγχος και την ανασφλάλεια αυτού του καιρού αλλά η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι κάπως ιδιαίτερη. Αυτή η ιδιαίτερότητά της έχει να κάνει με την Σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο που γίνονται στις 5 στον Σκορπιό. Εργασία -αντικείμενο αλλά  και πρόσωπα του περιβάλλοντός της- όπως και η υγεία και η φυσική κατάσταση απαιτούν μια μεγαλύτερη υπομονή αλλά και προσοχή. Ιδιαίτερα από εσάς που είσαστε γεννημένοι μέσα στον Μάη. Σε μία κάποια βοηθητική ουδετερότητα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και με περισσότερες δυνατότητες παντού εσείς του τρίτου. Αν καταφέρετε να κρατήσετε γειμώνα τα πόδια και δεν παρασυρθείτε από… πλανέματα του Ποσειδώνα, ιδιαίτερα στο χρήμα και τον έρωτα θα σημειώσετε επιτυχία. Η Αφροδίτη και ο Δίας ευνοούν περισσότερο εσάς τώρα παντού.

Tip: Μπορεί το διάστημα από Τετάρτη μεσημέρι έως το Σάββατο που ξεκινούν και κορυφώνονται τα δύο φαινόμενα να είναι κάπως περίεργο, αλλάεσείς θα πρέπει να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί την Δευτέρα 1 και την Κυριακή 7.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας από  τις 26 Μαρτίου και μετά είναι αλήθεια ότι έχει δημιουργήσει μια νέα κατάσταση σε κάποιον από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Εργασία, σπουδές, οικονομικά, επαγγελματικάλ, αισθηματικά και στην οικογενειακή κατάσταση. Φυσικά η δράση του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αφού εκεί θα παραμείνει έως τις 20 Μαίου. Βεβαίως τώρα γίνονται και πολλά ξεκαθαρίσματα έτσι που στην πορεία να έχετε και μια πιο καθαρή εικόνα για να γνωρίζετε καλύτερα πως θα κινηθείτε. Από την ερχόμενη εβδομάδα στο ζώδιό σας θα περάσει και η Αφροδίτη έτσι που στην κάθε δυσκολία, στο κάθε βάρος και το κάθε εμπόδιο θα υπάρχει και μια εναλλακτική εύνοια. Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται από μια Σεληνιακή έκλειψη και μια Πανσέληνο -γίνονται στις 5 στον Σκορπιό- και για λίγο μπορεί να φρενάρει κάποια προσδοκία και ένα σχέδιό σας. Αν είσαστεγονείς μια μεγαλύτερη προσοχή σε σχέση με το παιδί σας.

Tip: Αν το  έτερον ήμισυ ανήκει στον Κριό, τον Λέοντα, τους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο, θα καταλάβετε πιο καθαρά τα αισθήματά  του. Πιο δύσκολες ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Ιδιαίτερη από πολλές απόψεις φαίνεται πως είναι η πρώτη εβδομάδα του Μάη για όλους μας και ιδιαίτερα για εσάς και τα ζώδια της δι΄κης σας σταθερής ομάδας. Τον Ταύρο, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο. Σαν ναμ ην σας έφταναν τα μπρος -πίσω του Ερμή, που ζορίζει τώρα περισσότερο εσάς του Ιουλίου, και το Ουρανό από τον Ταύρο που ευθύνεται για κάποιες ανατροπές, έχουμε και δύο ουράνεια φαινόμενα. Το ένα είναι η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 5 στον Σκορπιό και θα συνοδευτεί και από Πανσέληνο. Τόσο ο Πλανήτης Ουρανός, όσο και αυτά τα δύο φαινόμενα αφορούν περισσότερο σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τον νου σας όλοι και περισσότερο εσείς. Συνεταιρισμοί, σχέσεις, συνεργασίες, έντυπα, έγγραφα, κάρτες, λογαριασμοί, συμφωνίες, ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, διαδίκτυο και παιδιά, σε ευαίσθητη ζώνη. Σχόλια και διαδόσεις ας φιλτραριστούν πριν ειπωθούν και διαδωθούν.

Tip: Τόσο η Τρίτη όσο και η Τετάρτη μπορεί να παίξουν έναν ρόλο πρόληψης εκεί που βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μεγαλύτερη προσοχή  και ψυχραιμία από Τετάρτη μεσημέρι έως και Σάββατο. “Θεραπευτική” η Κυριακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Πρώτη εβδομάδα του Μάη αυτή και αρκετά… ιδιόρρυθμη για τον περισσότερο κόσμο, καθώς φιλοξενεί την Σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο που θα γίνουν στις 5 στον Σκορπιό. Εσείς φυσικά έχετε κάθε λόγο να περάσει πιο γρήγορα γιατί είναι και η τελευταία που έχετε την Αφροδίτη στςου Διδύμους, που σημαίνει οικονομικό και αισθηματικό… ξόδεμα, ή και τα δύο. Αξίζει λοιπόν τον κόπο αν πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα κρίνουν τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας να μετατεθούν από τις 8 του Μάη και μετά εφόσον αυτό είναι εφικτό. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει μεγαλύτερο ρίσκο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου καθώς η Αφροδίτη μπερδεύεται με τον Ποσειδώνα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα θέματα καρδιάς. Το προχώρημα του μήνα μπορεί να βοηθήσει σε αυτά τα θέματα όλους σας αλλά και σε άλλα.

Tip: Η Πρωτομαγιά συντηρεί ακόμα την Σελήνη στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι είσαστε… υπό ατμόν για καινούργια πράγματα, αλλά μην βιάζεστε. Μεγαλύτερη προσοχή στις 7 και αν το έτερον ήμισυ είναι Ταύρος, Σκορπιός, Υδροχόος και Λέων, υπομονή και κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Κάπως ρευστή και περίεργη η πρώτη εβδομάδα του Μάη με μια Σεληνιακή έκλειψη και μια Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 5. Ρευστή και περίεργη όχι μόνο για εσάς αλλά και για όλους μας. Περισσότερο βέβαια για τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους. Ο τομέας που περισσότερο επιβαρύνεται σε σχέση με εσάς είναι αυτός των οιικονομικών και των πάσης φύσεως συμφερόντων σας αλλά αν πρόκειται να θελήσετε να αγοράσετε κάτι ή να κλείσετε μια οικονομική εκκρεμότητα σε σχέση με την ερχόμενη εβδομάδα αυτή προσφέρεται περισσότερο – εκτός όμως του χρονικού διαστήματος από Πέμπτη μεσημέρι έως και Σάββατο. Αυτό το μίνι χρονικό διάστημα κάνει κάπως… τζιζ γενικότερα και δεν πρέπει να δεσμευτείτε ποικιλοτρόπως. Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο από τις 26 Μαρτίου και μέχρι τώρα έχει αναστατώσει κάπως την ζωή σας και απαιτείται προσοχή. Πάντως από πλευράς σχέσεων και οικονομικών, αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με την επόμενη είναι λίγο καλύτερη.

Tip: Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή είναι περισσότερο ευνοικές για σας γενικότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της πρώτης εβδομάδας του Μάη αφού η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στις 5 γίνονται στο δικό σας ζώδιο. Αυτά τα δύο φαινόμενα θα φορτίσουν δυνατά και τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντί σας στον Ταύρο  -και που επηρεάζει περισσότερο  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου – αλλά και τον Ερμή που βρίσκεται ανάδρομος εκεί. Τα αποτελέσματα μπορεί με κάποιον τρόπο να επηρεάσουν πολύ κόσμο, αλλά λέμε ότι επειδή γίνονται στο ζώδιό σας την μεγαλύτερη επιβάρυνση θα δεχτείτε εσείς, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι και οι Ταύροι. Προσοχή αν περιστοιχίζεστε στο σπίτι και την εργασία από άτομα αυτών των ζωδίων, σαφώς και αν είναι το άλλο σας μισό, επειδή στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει μια μεγαλύτερη εύνοια, ιδιαίτερα σε οικονομικά και σχέσεις, ό,τι μπορεί να περιμένει μεταφέρετέ το. Οι πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας προσφέρονται γενικότερα.

Tip: Η Πρωτομαγιά έχει μαι κάποια γεύση εύνοιας. Αξιοποιείστετην με προσοχή. Αυτήν την προσοχή να επιδείξετε από Τετάρτη μεσημέρι έως και Σάββατο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Ξεκινάει κάπως περίεργα, κλείνει σαφώς καλύτερα. Μελίγα λόγια κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η πρώτη εβδομάδα του Μάη σε σχέση με εσάς. Μια εβδομάδα ρευστή και κάπως ανήσυχη για πολύ κόσμο, εξαιτίαςτης Σεληνιακής έκλειψης και της Πανσελήνου που γίνονται στις 5 στον Σκορπιό. Το μυστικό, το… μυστήριο, το κρυφό και το παρασκηνιακόμπορεί να λαμβάνει χώρα στην επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή. Περισσότερο προσεκτικοί τώρα θα πρέπει να είστε με την υγεία σας. Αυτή όμως είναι και η τελευταία εβδομάδα που μπορεί να συντηρεί ένα κλίμα αμφιβολιών, ασάφειας και μπερδέματος και σε άλλους δύο τομείς. Ο ένας έχει να κάνει με τα αισθηματικάκαι ο άλλος με τα οικονομικά. Το τοπίο καθαρίζει από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά, γι’ αυτό και οι σοβαρές ενέργειες στον έναν και τον άλλον τομέα ας γίνουν από την Δευτέρα και μετά. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

Tip: Εσείς του πρώτου δεκαημέρου οφείλετε μεγαλύτερη υπομονή και προσπάθεια παντού. Σε ουδέτερη φάση οι του δευτέρου. Το μεγάλο… ντου από παντού στην ερχόμενη για σας του τρίτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου) 

Σε… δουλειές με φούντες σας έχει μπλέξει ο Άρης απέναντί σας στον Καρκίνο, από τις 26 Μαρτίου και μετά  και το θέμα είναι ότι αυτή τη θέση θα την κρατήσει έως τις 20 του Μάη. Πόσο κομμάτια έχετε γίνει για να μπορέσετε να τα φέρετε βόλτα; Εντάξει αντέχετεμια που είσαστε  και παιδιά του καθήκοντος. Αυτή η εβδομάδα είναι κάπως περίεργη για όλους μας -και περίεργη φυσικά θα την κάνουν κάποια συμβάντα γενικότερης φύσεως- καθώς στις 5 έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια Σεληνιακή έκλειψη και μια Πανσέληνο στον Σκορπιό. Κάπως περισσότερο φυσικά μπορεί να… τσούξει τα άτομα των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Αν έχετεκάποιοιν στη ζωή και την εργασία σας, δείξτε κατανόηση -αν το αξίζει φυσικά. Η Πρωτομαγιά κρίνεται πιο ευνοική για εσάς, γι’ αυτό αξιοποιείστε την με όποιον τρόπο μπορείτε. Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι κάπως πιο δύσκολη, αισθηματικά και οικονομικά, πράξτε τα δέοντα.

Tip: Προσεκτικότεροι παντού, προνοητικοί και συμβιβαστικοί από Τρίτη έως και Πέμπτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Πρώτη εβδομάδα του Μάη και όπως φαίνεται ο μήνας αυτός θα έχει μπόλικες “παραξενιές”, τόσο στο πρώτο μισό του, όσο και στο δεύτερο. Όπως και να έχει όμως το πρώτο μισό του έχει και περισσότερες “βοήθειες” ως προς εσάς, άρα καταλήγουμε στο συμπέρσμα ότι το… γοργόν και χάρην έχει. Αυτή η εβδομάδα λοιπόν είναι σύνθετη. Από το… Δόξα τω Θεώ, μπορεί να φτάσετε στο… Βόηθα Παναγιά μου και το αντίστροφο. Θα σας πρότεινα να έχετε γερά νεύρα, αλλά τα νεύρα τα αντιπροσωπεύει ο Ερμής και αυτός είναι κόντρα σας στον Ταύρο και τυγχάνει και ανάδρομος. Πέντε του Μάη Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό, η οποία θα συνοδευτεί από Πανσέληνο. Με την συμμετοχή του ανατροπέα Ουρανού τα φαινόμενα επηρεάζουν περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Συνεργασίες, συγγενείς, κληρονομικά, συμφωνίες, διαδίκτυο, γάμος, σχέσεις σε ηλεκτρισμένη κατάσταση. Πρόληψη όπου και όπως μπορείτε Τρίτη και Τετάρτη.

Tip: Σε τροχιά των δύο ουράνιων φαινομένων, Σεληνιακής έκλειψης και Πανσελήνου -από Τετάρτη μεσημέρι έως και Πέμπτη. Βοηθητική η Κυριακή 7.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Πολλά τα ερωτηματικά, οι σκέψεις και οι αμφιβολίες, σχεδόν για τα πάντα. Το ποια και ποιος είμαι, τι θέλω, που πάω και με ποιους, είναι μερικά από αυτά που έχει θέσει ο Κρόνος από τις 8 Μαρτίου και μετά που πέρασε στο ζώδιό σας. Φυσικά είναι τα γεγονότα, οι συσχετισμοί που βγαίνουν και δεν βγαίνουν που σας ωθούν σε αυτές τις… αναρωτήσεις. Κρόνος είναι το “βάρος”, το εμπόδιο, ο περιορισμός και τα λάθη που έχουν το δικό τους κόστος, ψυχικό και υλικό. Αυτή η εβδομάδα είναι και η τελευταία που συντηρεί την Αφροδίτη -αγάπη, συμπάθεια, δημοφιλία, οικονομικά- σε δύσκολη θέση ως προς το ζώδιό σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα σε αυτά που αντιπροσωπεύει θα έχετε κάποια κάπως καλύτερα αποτελέσματα. Ό,τι μπορεί λοιπόν να μεταφερθεί για την ερχόμενη εβδομάδα, συμφέρει. Αν μάλιστα είσαστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας -αυτό ισχύει  ακόμα περισσότερο.

Tip: Η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνοςστις 5, υπογραμμίζουν την ανάγκη να τηρείτε πιο πιστά νόμους και κανονισμούς και να προσέχετε δοσοληψίες με δημόσιο, σπουδές, ξένους και εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα: Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν είναι λυπημένο- Οι αντιδράσεις κάποιων θα σε προβληματίσουν

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, επηρεάζει, ζωδια σημερα, διδυμοι, μαΐου, καιρος, ιουνίου, νέα, δραση, λεων, σημαίνει, πρωτομαγια, εκκρεμότητα, μυστήριο, ντου, αρης, συμμετοχή, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, καθαρα δευτερα, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, αποτελεσματα, βγαινουν, δυνατα, το θεμα, αφροδιτη, γαμος, εργασια, θεμα, κοντρα, λεων, περιεργα, σεληνη, υγεια, υδροχοος, φυσικη, αγαπη, αγχος, αξιζει, αμφιβολιες, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γευση, γινει, γινεται, γινονται, δευτερο, δεοντα, δευτερα, διαστημα, δημοσιο, δειτε, δικη, δοξα, δοξα τω θεω, διαδικτυο, ευχαριστο, εγγραφα, ευκολα, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητα, εβδομαδα, εντυπα, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ετερον ημισυ, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ημισυ, υπομονη, ισχυει, εικονα, κλιμα, κρονος, λαθη, λογια, λογο, μαη, μαΐου, ματια, μυστήριο, μυστικο, μινι, μπορειτε, νευρα, ομαδα, παντα, ουρανος, παιδι, παιδια, πεμπτη, πρωταγωνιστες, ρισκο, ρολο, σαββατο, συγκεντρωση, συμμετοχή, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδιο, σχολια, ταυρος, ταξιδια, τριτη, φυσικα, χρημα, ψυχραιμια, ψυχικο, ανηκει, δουλειες, χωρα, ιδιαιτερα, ιουνίου, κυριακη, ντου, παιχνιδι, ποδια, σημαίνει, θεματα, υλικο, βεβαιως
Τυχαία Θέματα