Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου: Βαφτίζουν την κόρη τους – Αυτό είναι το όνομα που θα της δώσουν

Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου ετοιμάζονται να βαφτίσουν πολύ σύντομα την κόρη τους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Κουργιουξίδου στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη, η βάφτιση θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου και η μικρή θα πάρει τα ονόματα Μαρία – Ελένη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ θα έχουν τρεις νονούς στο μυστήριο.

id="caption-attachment-646643" >Το ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2020 παίρνοντας εξιτήριο από το μαιευτήριο. Photo: NDP Photo Agency

«Η βάφτιση θα γίνει στις 12 Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει σε ποια εκκλησία. Θα την ονομάσουμε Μαρία – Ελένη και θα έχουμε τρεις νονούς, οι οποίοι είναι καλοί μας φίλοι, ο Γιάννης, ο Νίκος και η Μαριλένα. Το Μαρία είναι επειδή την είχαμε τάξει στην Παναγία και το Ελένη είναι της μητέρας μου.

«Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι. Περιμένουμε να βαπτίσουμε το μωρό μας, θα γίνει χριστιανή», δήλωσε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη εξομολογήθηκε ακόμα για το αν επιθυμούν να αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι: «Άμα θέλει ο Κύριος, βεβαίως».

Διαβάστε ακόμα:

Ευθύμης Ζησάκης: Η φωτογραφία με τη σύντροφό του και η τρυφερή λεζάντα!

Πετράκος για Τσιτσιπά: “Να περιμένετε πως θα τον κάνουν ‘ντα’ και σύντομα θα ανασκευάσει…”

Γέννησε η Scarlett Johansson!

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > Fays Book