Ιωάννα Μαλέσκου: “Από τις πιο επεισοδιακές, εκρηκτικές και αξέχαστες εμπειρίες”

Πρόσφατα, η Ιωάννα Μαλέσκου ταξίδεψε στην Κύπρο και εμφανίστηκε στην εκπομπή Λούης Night Show και μεταξύ άλλων την είδαμε σε… ρόλο τραγουδίστριας.

Δείτε την εκρηκτική της εμφάνιση:

Το βράδυ της Τετάρτης (18/8) η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Κύπρο και την εμφανισή της στην

εν λόγω εκπομπή.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε στο καμαρίνι του Λούης Night Show και έγραψε στη λεζάντα: “Από τις πιο επεισοδιακές, εκρηκτικές και αξέχαστες εμπειρίες που πάντα θα θυμάμαι, ήταν η βραδιά που εμφανίστηκα στο φινάλε του @louisnightshowofficial, του καλού μου φίλου @louispatsalides στη Λευκωσία. Οι φωτός είναι backstage στο καμαρίνι μετά το show. Μόνο τα κορίτσια μου ξέρουν τι περάσαμε μέχρι να φτάσουμε και να ανέβω στη σκηνή.

Ήταν η ημέρα που αποχαιρέτησα το κοινό για καλοκαίρι (16/7) και έπρεπε να φύγω αμέσως για να προλάβω να φτάσω αεροδρόμιο. Παραλίγο να χάσουμε την πτήση, έγραφα λόγω COVID που κάποια δεν είχε συμπληρώσει επαρκώς -@tzela – βαλίτσες «εξαφανισμένες», φτάσαμε οριακά στο αμφιθέατρο… Γενικά όλα βγήκαν εκτός προγράμματος και όμως όλα πήγαν τέλεια. @papamaria1900 και @tzela θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε, γιατί ήταν κάπως κινηματογραφικό όλο αυτό το σκηνικό που εξελισσόταν ενώ η παραγωγή και όλο το team έχασαν τη μισή τους ζωή μέχρι να φτάσουμε! Σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς ! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο που έχει αγκαλιάσει εμένα, την εκπομπή μου και κάθε μου εγχείρημα με τον πιο αληθινό και ζεστό τρόπο! Όποτε είμαι κοντά σας νιώθω σαν στο σπίτι μου! Ααααα και να ξέρετε, η ζιβανία κάνει θαύματα”!

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφει τηλεοπτικά: Στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega

Σασμός: Ο πανάρχαιος άγραφος νόμος της Κρήτης

Ελένη Φιλίνη: “Είναι ένα ξέφραγο αμπέλι πια το επάγγελμα μας”

Keywords
Τυχαία Θέματα