Σταμάτης Γαρδέλης: Αποχώρησε από το «I’m a celebrity, get me out of here»

Με μια αποχώρηση ολοκληρώθηκε το δεύτερο επεισόδιο του «I’m a celebrity, get me out of here», όπως ακριβώς δηλαδή ξεκίνησε. Μπορεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη να αποχώρησε οικειοθελώς λόγω ενός προβλήματος υγείας, ωστόσο ο Σταμάτης Γαρδέλης τέθηκε εκτός παιχνιδιού μετά τη σχετική δοκιμασία.

Ο γνωστός ηθοποιός ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο έτοιμος να ζήσει ακόμα μία μοναδική εμπειρία, ωστόσο δεν κατάφερε να επικρατήσει των συμπαικτών του και έτσι είναι ο πρώτος παίκτης που θα μαζέψει τα πράγματά του και θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης
αποχωρεί από το «I’m a celebrity, get me out of here»

Στην τελική δοκιμασία για την παραμονή στο παιχνίδι βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας. Και οι τρεις έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο αυτός που στέφθηκε νικητής ήταν ο Νίκος Βαμβακούλας, με τους άλλους δύο να συνεχίζουν τον αγώνα.

Τελικά, η τραγουδίστρια κατάφερε να νικήσει και να θέσει εκτός παιχνιδιού τον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Πολύ ωραία νιώθω που αποχωρώ. Έχω μια πρωτιά. Όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις. Φεύγω πλήρης. Είχα τη χαρά να δω αυτό το παιχνίδι. Όλα θα μου λείψουν. Οι πυγολαμπίδες, τα αστέρια, τα κρεβάτια… Δεν ξέρουν τι χάνουν, έχω αφήσει παρακαταθήκη εγώ…», ήταν τα λόγια του Σταμάτη Γαρδέλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποχώρησε οικειοθελώς από το «I’m celebrity, get me out of here»

 Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα αρνητικά σχόλια για την αναφορά στο coming out του

 Αντώνης Ρέμος: Συγκινεί η αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά κατά τη διάρκεια συναυλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα