Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινούν τα λόγια της για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – «Δεν είναι ο χρόνος γιατρός»

Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύζυγος του σπουδαίου αθλητή πέρασε έναν ιδιαίτερο, δύσκολο αλλά σίγουρα γεμάτο αγάπη χειμώνα, καθώς πλήθος κόσμου στάθηκε στο πλευρό της, της συμπαραστάθηκε και της μετέδωσε την αγάπη του. Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να κάνει τον απολογισμό της και να μοιραστεί τις σκέψεις της, δηλώνοντας ευγνώμων.

Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη

«Πλησιάζοντας

στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποχώρησε οικειοθελώς από το «I’m celebrity, get me out of here»

 Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα αρνητικά σχόλια για την αναφορά στο coming out του

 Αντώνης Ρέμος: Συγκινεί η αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά κατά τη διάρκεια συναυλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα