Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι δημόσιες τρυφερές ευχές στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό -«Δεν έχω μάτια για άλλον»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δικηγόρος είναι παντρεμένοι εδώ και έντεκα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη!

Ο Θέμης Σοφός, μάλιστα, έκλεισε σήμερα Τετάρτη 5/7 τα 53 του χρόνια. Με αφορμή τα γεγέθλια του συζύγου της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε τις δημόσιες ευχές της με τον πιο τρυφερό τρόπο μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

Συγκεκριμένα,

με αφορμή ενός τραγουδιού που που ακούστηκε στον αέρα του «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε την ευκαιρία να στείλει τις ευχές της στον Θέμη Σοφό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή μου δίνετε τέλεια ευκαιρία, αυτό το κομμάτι το αφιερώνω στον άντρα μου, την κολώνα του σπιτιού μου που έχει τα γενέθλιά του σήμερα».

Τότε, οι συνεργάτες της έδωσαν και εκείνοι με τη σειρά τους τις ευχές τους, σημειώνοντας μάλιστα με χιούμορ πως είναι… «ήρωας», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: «Παιδιά ήρωας αλλά, δεν κακόπεσε. Καλό κορίτσι είμαι, καλή μαμά είμαι, τιμώ τον άντρα μου, δεν έχω μάτια για άλλον, είμαι έντιμη. Να σε χαίρομαι αγάπη μου».

Διαβάστε ακόμα:

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Η επιλόχειος ήταν παντού, πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»

Θεοφανία Παπαθωμά για «Μαύρο Ρόδο»: «Η τελευταία σκηνή ήταν έντονη, δεν μου έφταναν τα λόγια»

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα