Φελίσια Τσαλαπάτη: «Η επιλόχειος ήταν παντού, πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»

Η Φελίσια Τσαλαπάτη ετοιμάζεται για ένα νέο επαγγελματικό βήμα, αφού πρόκειται να παρουσιάσει καλοκαιρινή εκπομπή μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάντα Πιερίδη στο OPEN.

Η ραδιοφωνική παραγωγός – που έχει ξεχωρίσει μέσα από το J2US – έδωσε συνέντευξη στη «Real Life» και την Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε για την απαιτητική καθημερινότητά της, τον γιο της αλλά και την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia TsaLapati (@felicia_333)

Αναφερόμενη στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και πώς καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα, η Φελίσια Τσαλαπάτη είπε: «Είναι δύσκολο να μπορείς να συνδυάσεις τους καθημερινούς επαγγελματικούς ρυθμούς με το παιδί, γιατί ό,τι πρόγραμμα και να κάνεις δεν θα σου βγει. Το παιδί είναι ο παράγοντας-έκπληξη.

Εγώ δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Ευτυχώς έχω τη μητέρα μου, οπότε όπου μπορώ τον έχω συνέχεια μαζί μου. Είμαι πολύ τυχερή επίσης που αυτή την περίοδο, που το πρόγραμμά μου είναι αρκετά φορτωμένο, με βοηθάει και ο μπαμπάς του παιδιού».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη μιλά για τον ερχομό του γιου της και την επιλόχεια κατάθλιψη

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο τυχερή αισθάνομαι που ο μικρός μου διάλεξε εμένα για να έρθει στη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ο γιος μου έχει χιούμορ. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει τεσσάρων, αλλά του μιλάω από την πρώτη ημέρα σαν να είναι ενήλικος. Του μιλούσα ασταμάτητα, του εξηγούσα τα πάντα… Είναι το φιλαράκι μου, ο κολλητός μου, τον λατρεύω», εξομολογείται η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον μοναχογιό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia TsaLapati (@felicia_333)

Όταν ρωτήθηκε για την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε, η Φελίσια Τσαλαπάτη αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που έζησε αλλά και στις σκέψεις της μόλις αυτή η περίοδος έλαβε τέλος. Ειδικότερα, εξομολογήθηκε:

«Σε εκείνη τη φάση οι ορμόνες ήταν αλλού, η ψυχολογία ήταν στα πατώματα, η επιλόχειος ήταν παντού και πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου. Όταν επανήλθα, βρήκα πάλι τον εαυτό μου. Αυτή τη φορά, μαζί με το παιδί μου, μπόρεσα να δω πόσο όμορφα έχει αλλάξει η ζωή μου. Σταμάτησα να σκέφτομαι “κοριτσίστικα”, είμαι πλήρης με το παιδί μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia TsaLapati (@felicia_333)

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Χαρίτος: Η ηθοποιός που του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό

 Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Μύκονο! Φωτογραφίες

 Χρήστος Μάστορας: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και… την έσβησε λίγα λεπτά μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα