Survivor All Star: Συναγερμός με τον Νίκο Μπάρτζη – Σταμάτησε ο αγώνας

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του «Survivor All Star» βρισκόμαστε, μιας και από μέρα σε μέρα οι παίκτες θα μαζέψουν τα πράγματά τους και θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Στέλλα Ανδρεάδου είναι οι πέντε παίκτες που έφτασαν μέχρι την τελική πεντάδα και έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους.

Αυτές τις ημέρες λαμβάνουν χώρα στον Άγιο Δομίνικο οι τελευταίες αναμετρήσεις και όλοι οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν τον

καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να γλιτώσουν την υποψηφιότητα. Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης είχε ένα ατύχημα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας του «Survivor All Star» φάνηκε σε πρώτο πλάνο να έχει χτυπήσει το κεφάλι του κάτω από ένα εμπόδιο. Όταν η γιατρός έσπευσε στο σημείο της εξήγησε πως έχει μπει άμμος στα μάτια του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει.

Ο γύρος διεκόπη και οι συμπαίκτες του, Στέλλα Ανδρεάδου και Μάριος Πρίαμος, έτρεξαν στο σημείο για να δουν αν είναι όλα καλά. Μετά από λίγη ώρα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε νέο σήμα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Παγιδευμένοι: Καθήλωσε το Twitter το τελευταίο επεισόδιο – Αποθέωση για τους πρωταγωνιστές

 Ιωάννα Σιαμπάνη: Η τρυφερή ανάρτηση για τον έναν χρόνο γάμου με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

 Ελεονώρα Μελέτη: Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα