Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κι ενώ βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star», οι πέντε εναπομείναντες παίκτες συναντήθηκαν για ακόμα μια φορά με τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για την εβδομάδα.

Μετά από μια συζήτηση με τον παρουσιαστή για το πώς ξεκίνησαν όλα πριν από κάποια χρόνια για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και που βρισκόμαστε σήμερα, ο ίδιος ζήτησε από τους Σάκη Κατσούλη, Νίκο Μπάρτζη, Μάριο Πρίαμο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Στέλλα Ανδρεάδου να περάσουν στον θάλαμο και να ψηφίσουν εκείνον ή εκείνη που θεωρούν

ότι πρέπει να τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Νίκος Μπάρτζης ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Ένας – ένας, λοιπόν, οι παίκτες έριξαν την ψήφο τους στην κάλπη και στο τέλος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Το αποτέλεσμα δεν εξέπληξε κανέναν παίκτη, αφού ακόμα κι ο ίδιος περίμενε πως θα είναι αυτή η επιλογή των συμπαικτών του.

«Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά και δεν τους κάνω το χατίρι. Όχι, δεν θα φύγω! Τώρα Γιώργο δεν ξέρω. Όλο το παιχνίδι είναι αύριο. Το γιατί μπορεί να βγήκα υποψήφιος δεν το ξέρω. Αύριο θα τα δούμε όλα», ήταν τα λόγια του Νίκου Μπάρτζη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Οι παίκτες του «Survivor All Star» θυμούνται στιγμές στο παιχνίδι λίγο πριν το τέλος

Το «ευχαριστώ» του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η συγκίνησή της

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα στον στίβο μάχης του «Survivor All Star»

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Χαρίτος: Η ηθοποιός που του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό

 Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Μύκονο! Φωτογραφίες

 Χρήστος Μάστορας: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και… την έσβησε λίγα λεπτά μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα