Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ατάκα για την πορεία της Ελένης Μενεγάκη και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό Glow και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, αλλά και στις αλλαγές που έχει βιώσει.

Σχετικά με το αν τη φοβίζει το τηλεοπτικό της μέλλον, εξομολογήθηκε: “Δεν φοβάμαι τη δουλειά, έχω κάνει restart αρκετές φορές. Έχω αλλάξει τέσσερα κανάλια, έχω δουλέψει σε 2-3 ραδιόφωνα, σε blogs, περιοδικά. Είμαι άνθρωπος της δουλειάς, δεν με φοβίζει να επαναχαράζω την πορεία μου, ίσα ίσα με ιντριγκάρει”. Το γυαλί έχει ηλικία; “Δεν νομίζω.

Βλέπεις την Ελένη Μενεγάκη που βιώνει 20 χρόνια την ίδια επιτυχία. Αν κάποιος άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να ενδιαφέρει τους τηλεθεατές, δεν παίζει ρόλο η ηλικία”.

Για τις αλλαγές που πολλοί παρατηρούν σε αυτήν, η ίδια τόνισε: “Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω και νομίζω πως είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Οι άνθρωποι μεγαλώνοντας εξελίσσονται, διαφοροποιούν τη στάση τους προς το καλύτερο, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν. Νιώθω ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ίσως ωρίμασε, που ίσως του δόθηκαν καλύτερες ευκαιρίες. Μπορεί εδώ στον Alpha να με πίστεψαν περισσότερο και να με άφησαν ν’ ανοίξω τα φτερά μου. Κι εγώ νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Σίγουρα κι εγώ έχω κάνει την ενδοσκόπησή μου και προσπαθώ να βελτιώνω τον εαυτό μου”.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Γκαγκάκη!

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους!

Η πρώτη ανάρτηση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη μετά τον τελικό του MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα