Τα μεγαλύτερα hair trends της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας

Τα hair trends του επόμενου Φθινοπώρου είναι γνωστά. Τα έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας. Κάποια μάλιστα μπορούμε να τα υιοθετήσουμε και μέσα στο καλοκαίρι ώστε να είμαστε in fashion πολύ πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Οι hairstylists βρέθηκαν στα παρασκήνια των shows σε Νέα

Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο και Μιλάνο δημιουργώντας τα ωραιότερα hair looks. Εμείς επιλέξαμε τα 5 που μας ενθουσίασαν. Δεν μπορούμε και δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβριο. Θα τα υιοθετήσουμε asap.

Hair Clips: Αν δεν έχετε φορέσει clips στα μαλλιά σας μέχρι τώρα ήρθε η ώρα. Είναι τεράστιο trend τις τελευταίες σεζόν και ένα από τα μεγαλύτερα του επόμενου φθινοπώρου. Ταιριάζουν σε κάθε μήκος και χρώμα αλλά και με όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε να φορέσετε ένα ή και περισσότερα διακριτικά το πρωί στο γραφείο και στολισμένα με μικρά κρύσταλλα ή πέρλες στις βραδινές σας και πιο επίσημες εμφανίσεις.

Το αιώνιο ξανθό: Κι εδώ θα αναφερθούμε στο χρώμα αφού το κλασικό ξανθό επανέρχεται στο προσκήνιο. Πάντα η icy απόχρωση που θυμίζει την Emilia Clarke στο GoT. Αν έχετε σκοπό να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή τολμήστε τώρα.

Χαμηλή Αλογοουρά: Πρόκειται για το πλέον αγαπημένο μας. Επιτέλους οι ψηλές, σφιχτές και βασανιστικές αλογοουρές δεν είναι πλέον trend. Τη θέση τους πήραν οι χαμηλές και tres chic. Πάντα με χωρίστρα στη μέση και σε μαλλιά γυαλιστερά και sleek.

Disco Queen: Ή αλλιώς ζήτω τα 80’s. Τα φριζαρισμένα (με επιτηδευμένο τρόπο) μαλλιά και ο extra όγκος είναι και πάλι εδώ. Με μία βασική διαφορά όμως: Η ρίζα παραμένει λεία και ολόισια δημιουργώντας ένα εξεζητημένο look που εντυπωσιάζει. Φέτος το καλοκαίρι θα μεταμορφωθείτε σε βασίλισσες του Studio 54 λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πολύ μακριές πλεξούδες: Ένα look που απευθύνεται στις γυναίκες με πολύ μακριά μαλλιά ή σ’ εσάς που έχετε τη διάθεση να τοποθετήσετε extensions.

Διαβάστε ακόμη:

Σταματήστε ότι κάνετε γιατί η Margot Robbie εμφανίστηκε με το ωραιότερο, καλοκαιρινό χτένισμα

Δείτε πως θα αποκτήσετε επιδερμίδα με φυσικό, λαμπερό φινίρισμα

Keywords
Τυχαία Θέματα