Ευδοκία Τσαγκλή: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

Τίτλοι τέλους έπεσαν πριν από λίγο καιρό στη σχέση της Κάτιας Ταραμπάνκο και του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Espresso, ο tattoo artist είχε δηλώσει ότι χώρισε από το μοντέλο καθώς εκείνο έκανε σχέση με έναν άλλον άνδρα.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήρθε με τον τότε

σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα», είχε δηλώσει ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Προχθές (10/7) ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον tattoo artist σε βραδινή του έξοδο με την φιναλίστ του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ο Θοδωρής και η Ευδοκία διασκέδασαν με κοινή παρέα και πέρασαν ένα όμορφο βράδυ, ενώ μάλιστα πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Δείτε ΕΔΩ σχετικές φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο!

Ωστόσο, η εκπομπή Love Ιt και ο Χρήστος Λυσσέας επικοινωνήσαν με την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας πως είναι μόνο φίλοι. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως δυσαρεστήθηκε με την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

50 Cent: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει για δίωρο μουσικό show στη Μύκονο

Ευδοκία Τσαγκλή: Χώρισε από τον Νίκο Τακλή -«Δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο όπως είχε πει»

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο για το unfollow Τούνη και Αλεξάνδρου -«Εκπλήσσομαι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα