Σπύρος Μπιμπίλας: Το ηχηρό μήνυμα για την ημέρα του Pride

Με αφορμή το Athens Pride 2023 ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε χαρακτηριστικά πως σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής και απελευθέρωσης απ’ όλα τα ταμπού που υπάρχουν στην κοινωνία.

Σήμερα,

λοιπόν, οι δρόμοι της Αθήνας γεμίζουν χρώματα, με την κεντρική εκδήλωση να πραγματοποιείται στην πλατεία Κοτζιά. Κεντρικό σύνθημα είναι το «Μια φορά κι έναν καιρό…», που αναφέρεται σε ένα παραμύθι διεκδίκησης και επιβίωσης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, που έχει αποδείξει μέσα από το έργο του πως προασπίζεται τα δικαιώματα των ανθρώπων δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί δημόσια τις σκέψεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

«Ημέρα γιορτής για την απελευθέρωση όλων των ανθρώπων από τα βλακώδη ταμπού που επέβαλαν θρησκείες και πολιτικά συστήματα κοινωνιών που δεν σεβάστηκαν και δεν σέβονται δυστυχώς ακόμα σε πολλα μερη της γης τα αυτονόητα δικαιώματα των ανθρώπων ,να μπορούν να,επιλέγουν τον σύντροφο τους και την σεξουαλικη τους ταυτότητα βάσει των δεδομένων που η ίδια φύση τους προίκισε!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμα:

 Περικλής Κονδυλάτος: «Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας»

 Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Πνευματικού: «Μου φέρνουν αναγούλα, δεν μπορώ να τις διαχειριστώ ψύχραιμα»

 Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με την καραμπίνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα