Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Πνευματικού: «Μου φέρνουν αναγούλα, δεν μπορώ να τις διαχειριστώ ψύχραιμα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς. Μετά την οργισμένη ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου, η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα του MEGA ότι σοκαρίστηκε ακραία με τα λεγόμενα του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος λίγο μετά τις δηλώσεις τέθηκε εκτός κόμματος.

«Για προσωπικούς λόγους μού είναι

πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ψύχραιμα αυτή τη δήλωση. Φαντάζομαι ότι δεν αφορά μόνο εμένα αυτό αλλά όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται. Είναι σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια και στην ανθρώπινη φύση. Δε χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα με αυτή τη δήλωση.

Θεωρώ ότι σε κάτι τόσο ακραία πράγματα, που ξεγλιστράνε από το στόμα κάποιων ανθρώπων. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά είμαι ένας άνθρωπος που σοκαρίστηκε ακραία από αυτή τη δήλωση. Ο ίδιος είπε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του, στην τελική αν εννοούσε κάτι άλλο γιατί δεν μας το είπε; Δεν άφησε περιθώριο παρερμηνείας», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου με έντονο ύφος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους συνεργάτες της, η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε πως, όταν ένας δικό σου άνθρωπος δίνει μάχη με τον καρκίνο, δίνεις όλα σου τα χρήματα απλά και μόνο για να κερδίσεις μια ακόμα ημέρα μαζί του.

Ειδικότερα, είπε: «Η κάθε μέρα που κερδίζεις με τον άνθρωπό σου, που ξέρεις ότι τον χάνεις, ότι φεύγει από τα χέρια σου, αλλά σου δίνει η ιατρική και η επιστήμη άλλη μία μέρα και άλλη μια μέρα, αυτή η μέρα έχει σημασία. Αυτή η κάθε μέρα αξιολογείται αυτή τη στιγμή σε χρήματα, τα οποία δουλεύοντας όλη σου τη ζωή, τα δίνεις σε αυτό το κράτος, με την ελπίδα ότι θα σου δώσει άλλη μία μέρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Καλομοίρα: «Στον άντρα μου τα είπα όλα πριν από τρία χρόνια, όλοι προσπαθούμε να θεραπεύσουμε αυτά που μας έχουν στιγματίσει»

 Κατερίνα Κακοσαίου: «Ήταν όλο τόσο λάθος, είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν»

 Ιωάννα Τούνη: Ο πέντε μηνών γιος της έφαγε για πρώτη φορά τροφή!

Keywords
Τυχαία Θέματα