Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στην Αντίπαρο – Η φωτογραφία με τις δίδυμες από το σπίτι τους

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Αντίπαρο το βράδυ της Παρασκευής, μετά από μερικές ημέρες που πέρασε στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Η γνωστή επιχειρηματίας ταξίδεψε στην πρωτεύουσα χωρίς τις δίδυμες κόρες της, καθώς ο χρόνος της ήταν περιορισμένος και τα meetings πολλά, συνεπώς χθες περίμενε πως και πως να γυρίσει στα παιδάκια της.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν επιλέξει να περάσουν την καλοκαιρινή περίοδο στην Αντίπαρο, καθώς

το σπίτι τους στην Αθήνα ανακαινίζεται και θα χρειαστεί καιρός μέχρι να είναι ξανά κατοικήσιμο. Το ζευγάρι, λοιπόν, θέλησε να περάσει αυτούς τους μήνες σε ένα νησί, κάνοντας έτσι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Την ίδια χαρά με τους γονείς τους γι’ αυτή την προσωρινή μετακόμιση στο κυκλαδίτικο νησί έχουν και η Αριάνα και η Φιλίππα, οι οποίες απολαμβάνουν καθημερινά τα παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα, που βρίσκεται μια ανάσα από το σπίτι τους. Βέβαια, όλο το σπίτι της οικογένειας έχει μεταμορφωθεί σε παιδότοπο, προκειμένου τα κορίτσια να παίζουν άνετα με τα παιχνίδια τους.

Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της με μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της. Η δημοφιλής influencer απαθανατίζει τις δίδυμες να παίζουν και είναι ευτυχισμένη που βρίσκεται πάλι κοντά τους.

«Πίσω στις αγάπες της ζωής μου», σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Περικλής Κονδυλάτος: «Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας»

 Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Πνευματικού: «Μου φέρνουν αναγούλα, δεν μπορώ να τις διαχειριστώ ψύχραιμα»

 Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με την καραμπίνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα