Περικλής Κονδυλάτος: «Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας»

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για όσα είπε ο Νίκος Βέρτης αναφορικά με το πρότυπο συντρόφου που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του. Να θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως θέλει η γυναίκα του να είναι νοικοκυρά και να έχει στοιχεία από τη μητέρα του, που έφτιαχνε δύο φαγητά την ημέρα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, λοιπόν, φαίνεται πως τάσσεται σε αυτή την κατηγορία, αφού υποστήριξε πως η γυναίκα θα έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι και να φροντίζει τον άνδρα και τα

παιδιά της, σύμφωνα με το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας. Ακόμα, δήλωσε πως από τότε που η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας, η οικογένεια διαλύθηκε.

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο της οικογένειας, που ο άνδρας δουλεύει και τη φροντίζει βγάζοντας τα προς το ζην της οικογένειας του, τη φροντίζει και έχει τη γυναίκα του βασίλισσα στο σπίτι να μεγαλώνει σωστά τα παιδιά με αρχές. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια είναι γιατί η γυναίκα πήγε στην αγορά εργασίας και έχασε αυτή την κολόνα που είχε το σπίτι, η οικογένεια.

Οι φίλες μου μού λένε ότι θα ήθελαν να έχουν παντρευτεί έναν ευκατάστατο άνδρα όχι γιατί ψάχνουν για σπόνσορα ή γιατί θέλουν να του φάνε τα λεφτά αλλά για να μπορούν να μένουν σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά. Και που είναι το κακό; Δεν το καταλαβαίνω… Η γυναίκα φροντίζει τον άνδρα γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων ρωτήθηκε για τον ιδανικό παρουσιαστή του «Shopping Star» μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, με τον ίδιο να επισημαίνει πως ένα μοντέλο δεν μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

«Θα ήθελα ο παρουσιαστής του Shopping Star να έχει δουλέψει στη μόδα και να έχει γνώσεις για να μην ακούμε ό,τι να ‘ναι στην τηλεόραση, να ακούμε χαζομάρες από τον κάθε άσχετο. Ένα μοντέλο δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Το ό,τι το έκανε η Βίκυ Καγιά είναι γιατί έτυχε. Η ίδια είχε γνώσεις σαν άνθρωπος, είναι και σταρ, είχε και εμπειρία στην τηλεόραση που μπορούσε να το κλέψει», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμα:

 Καλομοίρα: «Στον άντρα μου τα είπα όλα πριν από τρία χρόνια, όλοι προσπαθούμε να θεραπεύσουμε αυτά που μας έχουν στιγματίσει»

 Κατερίνα Κακοσαίου: «Ήταν όλο τόσο λάθος, είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν»

 Ιωάννα Τούνη: Ο πέντε μηνών γιος της έφαγε για πρώτη φορά τροφή!

Keywords
Τυχαία Θέματα