Σόνια Θεοδωρίδου: «Ήταν τόσο οξεία η επίθεση που για πρώτη φορά ένιωσα τρόμο θανάτου»

Η Σόνια Θεοδωρίδου εξομολογήθηκε στην εκπομπή Love It και στην Κατερίνα Νινιού για τη λεκτική βία που δέχτηκε από γνωστό τραγουδιστή.

«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που μου έκαναν τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Ήταν τόσο οξεία η επίθεση που έγινε στο πρόσωπό μου από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που για πρώτη φορά ένιωσα τρόμο θανάτου. Ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου και πιστέψτε με είμαι θαρραλέα. Δεν είχα ξανακούσει άνθρωπο

να ουρλιάζει τόσο πολύ, δεν μπορούσα να βγω από το δωμάτιό μου, έτρεμα. Έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει. Ο άνθρωπος αυτός φερόταν έτσι σε όλη την ομάδα.

Η κακοποίηση είναι ένα πράγμα που σε σημαδεύει, δεν μπορείς να το πεις γιατί φοβάσαι. Για πάρα πολύ καιρό έβλεπα εφιάλτες, φοβόμουν όταν φώναζε κάποιος δυνατά και έχασα ένα είδος αφέλειας και εμπιστοσύνης που είχα στους συνανθρώπους μου, γιατί αυτό ήταν ένα πάρα πολύ ακραίο γεγονός. Έβγαινα στη σκηνή και έτρεμα, φοβόμουν πάρα πολύ. Πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί το έκανε, γιατί έψαχνα λόγους να συγχωρέσω. Είναι θέμα εξουσίας, όταν δίνεις σε κάποιον εξουσία βλέπεις ποιος είναι πραγματικά. Η εξουσία σου δίνει τη δύναμη να δείξεις τον πιο απαίσιο εαυτό σου. Ήμουν πιο νέα τότε, αλλά φτασμένη», είπε αρχικά η Σόνια Θεοδωρίδου.

Η Σόνια Θεοδωρίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πάνε παιδιά σε οντισιόν και τους λέει ο μαέστρος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να περάσεις από την κλίνη μου. Είχα μαθήτρια ανήλικη που της έλεγε ο καθηγητής της ότι αν θα έχει ερωτική επαφή μαζί του θα ανέβει κι άλλο το πνευματικό της επίπεδο. Προτού φύγω από την Ελλάδα, μου είχε πει κάποιος που ήθελε να με προωθήσει στη λυρική σκηνή ότι ο δρόμος είναι… ένας. Φυσικά κι έφυγα, δεν θα μπορούσα να το συνεχίσω. Ήξερα ότι θα χάσω συγκεκριμένα πράγματα και τα έχασα όντως.

Διάσημοι έντεχνοι τραγουδιστές μου χαμήλωναν το μικρόφωνο. Είναι κομπλεξικοί και ανόητοι, για αυτό το έκαναν.».

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Φαίη: Σε ποια εκπομπή είναι καλεσμένη ανήμερα των γενεθλίων της;

Δημήτρης Καραντζάς στο Πρω1νό: «Ο Νίκος Σ. είναι φίλος μου και δυστυχώς έτυχε να γνωρίζω αυτή την ιστορία…»

Keywords
Τυχαία Θέματα