Γιώργος Θεοφάνους: «Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε για τις καταγγελίες παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

«Δεν σου κρύβω ότι όλο αυτό που γίνεται με την τηλεόραση και εμένα με προβληματίζει πολύ. Κι εγώ σκέφτομαι ότι τί θα στήνουμε τηλεδικαστήρια; Από την άλλη, η τηλεόραση είναι ένα μέσον πάρα πολύ δυνατό, θέλει βήμα ο άλλος. Το βήμα πολλές φορές παρεξηγείται.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όταν παρενοχλούνται παιδιά», σημείωσε ο συνθέτης ο οποίος ανέφερε στην Φαίη μας και στον Γιώργο Λιάγκα τη δράση

που έχει πολλά χρόνια, αλλά και τις προσπάθειες που έχει κάνει λόγω ευαισθητοποίησης επί του θέματος, αλλά τις κλειστές πόρτες που συνάντησε σε αυτή την προσπάθεια.

«Δυστυχώς κάποιοι από τους βουλευτές δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτό. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί μπροστά σε πόρτες θυτών που ήταν δικαστές, γυμναστές, καθηγητές. Έχω περίπτωση παιδιού στην Κύπρο που το έφερνε η μαμά του και δεν μιλούσε, ήταν έξι χρονών. Το κακοποιούσε ο πατέρας του, δικαστής. Έχουν φτάσει στα αυτιά μου πολλές ιστορίες, αλλά δεν μπορώ να βγω να κατονομάσω. Αν αποφασίσει κάποιος να το κάνει θα πάω ως μάρτυρας. Έχω δει πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. 1 στα 5 παιδιά είναι κακοποιημένο, στην Ελλάδα -δεν μιλάμε για τη Ζιμπάμπουε». Παράλληλα, ο Γιώργος Θεοφάνους παρότρυνε όποιο παιδί θέλει να μιλήσει να το κάνει ανώνυμα στη γραμμή 116111 και να αναλάβουν οι Αρχές.

«Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Ξέρω περιπτώσεις, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα, ξέρω για ανθρώπους που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν. Οι μαγαζάτορες, οι μαέστροι, οι τραγουδιστές μεταξύ τους, η μεγάλη φίρμα με τη μικρή φίρμα, ποια η διαφορά με σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς; Στη δουλειά τη δικιά σας; Στα κανάλια μέσα;», ανέφερε ακόμα ο Γιώργος Θεοφάνους στο Πρω1νό.

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Φαίη: Σε ποια εκπομπή είναι καλεσμένη ανήμερα των γενεθλίων της;

Απόστολος Καμιτσάκης -Πρω1νό: “Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία”
Keywords
Τυχαία Θέματα