Καθαρισμός προσώπου: Η αγαπημένη αισθητικός, Θεανώ Μπέλλα μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά!

Η Φαίη μας έχει τέλειο δέρμα και το έχετε ανακαλύψει χάρη στις make up free selfies που ανεβάζει συχνά στο Instagram. Κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της, εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε τα πάντα.

Περιποιείται σχολαστικά την επιδερμίδας της καθημερινά, πρωί και βράδυ και για τον καθαρισμό επιλέγει ένα ιδιαίτερο γαλάκτωμα που έχει την υπογραφή της  Θεανώς Μπέλλα.

«Για τον επιφανειακό καθαρισμό έχω προτείνει στην Φαίη ένα ιδιαίτερο γαλάκτωμα που καθαρίζει

σε βάθος την επιδερμίδα και από τους ρύπους και από τις εκκρίσεις του σμήγματος και από τα προϊόντα μακιγιάζ. Περιέχει επιλεγμένα αιθέρια έλαια και δεν ταράζει το PH της επιδερμίδας.

Τα αιθέρια που περιέχει είναι αντιφλογιστικά και επικρατεί κυρίως αυτό της λεβάντας. Το σημαντικότερο για ένα γαλάκτωμα είναι να μην περιέχει ορυκτέλαια και φράζει τους πόρους. Με αυτό το γαλάκτωμα καθαρίζει πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πρωί και βράδυ.

Θέλω να τονίσω πως ακόμα κι αν δεν έχουμε κάνει μακιγιάζ ο καθαρισμός με γαλάκτωμα πρωί και βράδυ είναι πάντοτε απαραίτητος», μας λέει η Θεανώ.

«Απαραίτητη στη συνέχεια είναι η χρήση μιας λοσιόν που επαναφέρει το PH της επιδερμίδας», εξηγεί, τονίζοντας πως είναι λάθος να παραλείπουμε τη χρήση της λοσιόν.

«Όταν επισκέπτεται το spa κάνουμε πάντα στο πρόσωπο και ένα ιδιαίτερο λεμφικό μασάζ προσώπου, το οποίο βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου και δίνει λάμψη στο δέρμα», καταλήγει η Θεανώ Μπέλλα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

15+1 nail looks που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα