Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα»: Όσα είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η σημερινή έναρξη του Ράδιο Αρβύλα κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς με χθες, καθώς οι παρουσιαστές εξακολουθούν να βρίσκονται σε σοκ με όσα έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο Αντώνης Κανάκης πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε για όσα όλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ξεκαθαρίζοντας πως τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τις πράξεις

του πρώην συνεργάτη τους.

«Πάντα γιάτρευε πληγές ο Bob Marley. Αυτές τις ώρες το μόνο που κάνουμε είναι να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα με βασικό γνώμονα το τι ζούμε γιατί ακόμα να το συνειδητοποιήσουμε. Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα 2 γεγονότα που μας υποχρέωσαν συναισθηματικά να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα.

Η πρώτη ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του και η δεύτερη με τη Μάρφιν, όταν έγινε αυτό το απίστευτο έγκλημα. Η τρίτη φορά είναι αυτή τώρα… Είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Σήμερα είμαστε πιο πολύ στα χαμένα από χθες. Μπορούμε να μιλάμε ώρες και να ψάχνουμε να βρούμε τις λέξεις για να σας μεταφέρομε το σοκ. Είναι λες και ζούμε μια εξωπραγματική εμπειρία. Υπάρχει μια ομίχλη και δεν ξέρουμε αν ό,τι συμβαίνει είναι πραγματικότητα, τσιμπάμε τους εαυτούς μας…

Προσπαθούμε να μας υπενθυμίσουμε ότι το ζούμε αυτό, ότι είναι πραγματικότητα κι όχι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Βγήκαμε στον αέρα σήμερα,  όχι για να κάνουμε σατιρικά εκπομπή και κωμωδία, γιατί αυτό είναι αδύνατον… Βγήκαμε γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ, δεν μας ταιριάζει και δεν μας αρέσει. Το δεύτερο είναι ότι για πρώτη φορά πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και αυτό είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Αυτό το γεγονός για εμάς ξεχωρίζει και έτσι, ένα δυο πράγματα θα τα απαντήσουμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε πάσα για διάλειμμα.

«Η σημερινή εκπομπή είναι μία από τις πιο δύσκολες που έχω κάνει. Το σοκ είναι λίγο για να περιγράψουμε αυτό που ζούμε, είναι πιο έντονο κι από τις στιγμές που ζήσαμε την απώλεια. Είμαστε εξοργισμένοι και νιώθουμε προδομένοι. Το σοκ σήμερα έχει γίνει χειρότερο. Η ουσία αυτού του θέματος είναι είναι αυτή η κοπέλα, έχει μπει στην καρδιά μας από την πρώτη στιγμή γιατί σκεφτόμαστε να μπαίνουμε στη θέση της – πόσο τραγικό και άνανδρο είναι αυτό το πράγμα, ένας βιασμός που έχει οδηγήσει ανθρώπους στον θάνατο – αλλά και γιατί σκεφτόμαστε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου.

Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε, είναι απίστευτο… Μαθαίνουμε πληροφορίες που και εμείς δεν γνωρίζαμε. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα ούτε καμία κοπέλα από αυτές που έβγαινε στο παρελθόν. Επειδή την άκουσα να λέει ότι νιώθει άσχημα θέλω να της πω ότι δεν έχει κανέναν λόγο να νιώθει άσχημα και μπράβο που έκανε όσα έκανε και κινήθηκε νομικά. Παράλληλα, θέλουμε να πούμε ότι όλοι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σε όποιο επίπεδο κι αν χρειαστείς βοήθεια. Επίσης, πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει και να μας είχες πει όσα σου έκανε όταν έγιναν, γιατί και εσύ επιβεβαίωσες πως δεν γνωρίζαμε τίποτα εμείς», τόνισε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Ακόμα, πρόσθεσε: «Δεν διαπραγματευόμαστε την εντιμότητα που έχουμε απέναντι σας και την ακεραιότητα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση».

Διαβάστε ακόμα:

 Εριέττα Κούρκουλου: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

 Γιώργος Τράγκας: Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του δημοσιογράφου

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» που συνάντησε τη Chrysa – Ο διάλογός τους

Keywords
Τυχαία Θέματα