Ανδρέας Μικρούτσικος για Άσπα Τσίνα: «Την είδα στο νοσοκομείο, δίνει μάχη για τη ζωή της»

Μία αποκάλυψη για την Άσπα Τσίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Με αφορμή το θέμα για τη μη συμμετοχή του Νότη Χριστοδούλου στο Survivor, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως ο Νότης Χριστοδούλου και η Άσπα Τσίνα εξακολουθούν να είναι φίλοι, 20 χρόνια μετά το τέλος του Fame

Story.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντησή του με την Άσπα Τσίνα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έτσι κάνει θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας τη.

«Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας στο νοσοκομείο, και βλέπω την Άσπα μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολύ ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι.

Παιδεμένο από τη ζωή της αλλά με την προσωπικότητα, με τον δυναμισμό της. Με πήγε ξανά πίσω στο Fame Story ως δυναμισμό και μπράβο της που δίνει τη μάχη της με αξιοπρέπεια. Της στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και την αγάπη μου και από εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο GNTM ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος»

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του «λύνει» τη σιωπή της – «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

 Survivor: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα