Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» που συνάντησε τη Chrysa – Ο διάλογός τους

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αφού μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για διαρροή φωτογραφιών και βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς τη συναίνεσή της, ακόμα μια γυναίκα κατήγγειλε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα». Ο λόγος για την τραγουδίστρια Chrysa.

Η Chrysa δέχτηκε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε ηλικία μόλις 17 ετών. Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε: «Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας

το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση.

Δεν με ακούμπησε καθόλου αλλά το τι έλεγε το στόμα του… Δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη. Όταν τον συνάντησα στην εκπομπή απέφυγε να με κοιτάξει και στην αρχή… Δεν έχει σημασία τι έγινε τότε. Βγαίνω για τις υπόλοιπες κοπέλες, οι οποίες πρέπει να βγουν μιλήσουν».

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον αμήχανο διάλογο που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την Chrysa στο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» που προβλήθηκε στις 15/1/2021.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Μικρούτσικος για Άσπα Τσίνα: «Την είδα στο νοσοκομείο, δίνει μάχη για τη ζωή της»

 Γρηγόρης Πετράκος: Έτσι επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Τράγκα

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο GNTM ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος»

Keywords
Τυχαία Θέματα