Σοκ! Παρουσιαστής του «MasterChef» πέθανε σε ηλικία 46 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών άφησε παρουσιαστής του επιτυχημένου reality μαγειρικής «MasterChef», όπως έγινε γνωστό από τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο λόγος για τον Jock Zonfrillo, που κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης chefs σε διάσημα εστιατόρια όλου του κόσμου.

Τα μέλη της οικογένειάς του εξέδωσαν ανακoίνωση για τον θάνατό του και σε αυτή αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι οι καρδιές τους «έχουν κομματιαστεί» από τη θλίψη.

«Τόσες πολλές λέξεις μπορούν

να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν… για όσους πέρασαν από τον δρόμο του, έγιναν συνοδοιπόροι του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του. Κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στις καρδιές σας όταν θα πίνετε το επόμενο ουίσκι σας» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef Australia (@masterchefau)

Μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης, αρκετοί πρώην παίκτες του reality μαγειρικής εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα social media. Ανάμεσά τους οι: Laura Sharrad, Sarah Tiong, Depinder Chhibber, Minoli De Silva και Reynold Poernomo.

Ο παρουσιαστής μπήκε στο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα το 2019 και θα συμμετείχε στον νέο κύκλο που θα έκανε πρεμιέρα σήμερα (1/5). Το επεισόδιο, όπως αποφασίστηκε από το Network 10, δεν θα μεταδοθεί.

Ο ίδιος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Σχίζας -Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ήρθε το τέλος στη σχέση τους;

Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε»

Ελευθερία Ελευθερίου: Σε νέα σχέση η τραγουδίστρια; Η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα