Σκέφτεστε να βάψετε τα μαλλιά σας μόλις λήξει το lockdown; Αυτές είναι οι top αποχρώσεις!

Μένετε σπίτι και κάνετε σχέδια για τις γιορτές. Κάποιες έχετε ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δοκιμάζετε λαμπερά make up looks και χτενίσματα.

Επίσης έχετε σκοπό να κάνετε πολλές αλλαγές μετά το lockdown ξεκινώντας από τα μαλλιά σας, όπως πάντα. Αν δεν αποφασίσατε να αποκτήσετε ένα νέο κούρεμα ή χρώμα την περασμένη άνοιξη μιας και το καλοκαίρι

δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους αλλαγές ειδικά όσο αφορά στο χρώμα το οποίο ξεθωριάζει και ταλαιπωρείται πολύ από τον ήλιο και τη θάλασσα, τώρα είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή.

Κι εμείς είμαστε μαζί σας. Και όχι μόνο αυτό. Έχουμε τις ωραιότερες αποχρώσεις της σεζόν.

Σκούρο αλλά λαμπερό: Αν θέλετε μεν να κρατήσετε τη σκούρα βάση σας αλλά να της χαρίσετε το τέλειο twist έχουμε την καλύτερη πρόταση.

Οι ειδικοί την ονομάζουν τη συγκεκριμένη απόχρωση ¨dark leather” και είναι εμπνευσμένη από το σκούρο δέρμα και τους τόνους που αλλάζει όταν πέφτει πάνω του το φως. Περιλαμβάνει ανοιχτά και λαμπερά highlights ειδικά στο μπροστινό μέρος των μαλλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RICHY KANDASAMY (@richykanda)

Dirty Chai: Αν πάλι θέλετε να γίνεται ξανθιές τότε αυτός ο creamy μπεζ τόνος είναι ο ωραιότερος ever. Είναι ψυχρός, αλλά ταυτόχρονα λαμπερός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Ryan Salon (@markryansalon)

Cinnamon: Είναι το μεγαλύτερο trend και η μεγάλη αδυναμία των celebrities. Έχει κόκκινη βάση αλλά μπερδεύετε τέλεια με το πολύ ανοιχτό καστανό.

Ο συνδυασμός θυμίζει την κανέλα που έχει την πιο γλυκιά απόχρωση. Μπορείτε να κινηθείτε ανάμεσα στο golden-brown ή το red-bronzed ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RICHY KANDASAMY (@richykanda)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το μονοχρωματικό make up look της Selena Gomez είναι ό,τι ωραιότερο για το επόμενο zoom call!

Η Courteney Cox περιποιείται τα φρύδια της και γίνεται viral!

Keywords
Τυχαία Θέματα