3 τρόποι για να φορέσεις το κόκκινο μέσα στο Σαββατοκύριακο και ας είσαι όλη μέρα σπίτι!

Πριν μερικά χρόνια ένας καλός μους φίλος που είναι και γνωστός σχεδιαστής μου είπε πως σε περιόδους παγκόσμιας κρίσης το κόκκινο χρώμα γίνεται trend και λανσάρεται ως βασική απόχρωση σε πολλές κολεξιόν γνωστών οίκων μόδας για να νιώθει ο κόσμος συναισθηματικά πιο κοντά σε αυτό που βιώνει. Το κόκκινο είναι άλλωστε ένα χρώμα που μας κάνει να αισθανόμαστε πράγματα πιο έντονα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Φέτος λοιπόν που διανύουμε μια δύσκολη χρονιά το κόκκινο έρχεται και πάλι στο επίκεντρο της μόδας και είναι ένα χρώμα που θέλουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Η Φαίη μας έχει

αδυναμία σε αυτή την απόχρωση και μας δείχνει 3 τρόπους για να την προσθέσουμε στα καθημερινά μας looks ακόμα και αν μένουμε σπίτι.

#1. Ένα κόκκινο shirt dress μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας. Αν είσαι μέσα στο σπίτι φόρεσέ το σκέτο ή αν βγεις μια βόλτα συνδύασέ το με μπότες, sneakers ή loafers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

#2. Mπορεί να σου φαίνεται υπερβολή να φορέσεις κόκκινο κοστούμι μέσα στο σπίτι αλλά αν το έχεις γιατί να το χαραμίζεις μέσα στην ντουλάπα σου. Φόρεσέ το το βράδυ του Σαββάτου όπου θα οργανώσεις ένα ραντεβού στο σπίτι για εσένα και τον σύντροφό σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

#3. Προετοιμάζεσαι από τώρα για τις γιορτές και ψάχνεις τι θα μπορούσες να φορέσεις στο ρεβεγιόν; Ένα total red look είναι ό,τι καλύτερο για τις φετινές γιορτές που θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο λαμπερές εμφανίσεις ώστε να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας στα ύψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Διαβάστε ακόμα: 6 τρόποι για να φορέσεις το μακρύ μάλλινο παλτό σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις

H πασίγνωστη fashionista Rocky Barnes μας δείχνει 4 τάσεις στα αξεσουάρ του Χειμώνα!

3 πρωτότυποι τρόποι για να φορέσεις τη ζακέτα σου αυτή τη σεζόν! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα