Τι είναι τα σύμβολα Sabian και τι σημαίνουν για κάθε ζώδιο;

Οι sabian αλχημιστές πριν από πολλά χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν τον ουρανό σε 12 ζώδια. Οι 360 μοίρες του ουρανού αντιστοιχούσαν έτσι σε 12 ζώδια που κάθε ζώδιο κάλυπτε 30 μοίρες. Κάθε μοίρα από αυτές τις 30 μοίρες ονομάστηκε sabian symbol και παίζει μεγάλο ρόλο στην αστρολογία.

Υπάρχει μια διαδικασία για να βρεις ποιο sabian

symbol αντιστοιχεί σε εσένα αλλά από τη στιγμή που θα το βρεις είναι πολύ πιο εύκολο να μπορέσεις να καταλάβεις κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Τα συγκεκριμένα σύμβολα δρουν ως καταλύτες στο να κατανοηθεί καλύτερα ένας αστρολογικός χάρτης ακόμα και αν δεν έχεις πολλές άλλες πληροφορίες.

Πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν πως ακόμα και αν έχεις τα sabian symbols ενός ανθρώπου και τίποτα άλλο μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον ίδιο.

Αν υπάρχει πανσέληνος ο αστρολόγος κοιτάει στα sabian σύμβολα που σχετίζονται με τη μοίρα που αφορά το ζώδιό σου και τη σχέση τους με το φεγγάρι. Από αυτό μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα για τα αστρολογικά γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σου και οι απαντήσεις που θα σου δώσει θα είναι πολύ πιο προσωπικές.

Για να βρεις το δικό σου sabian σύμβολο θα πρέπει να κοιτάξεις στον γενέθλιο χάρτη σου. Στη συνέχεια βρες ποιο σύμβολο ταιριάζει με στη μοίρα που βρίσκεται το ζώδιό σου χρησιμοποιώντας ένα κομπιουτεράκι. Για πράδειγμα, αν ο Ήλιος σου είναι στην 23η μοίρα του Παρθένου θα κοιτάξεις στον πίνακα των sabian συμβόλων για την 23η μοίρα του Παρθένου και εκεί θα μάθεις ποιο είναι το sabian σύμβολό σου.

Δες στο παρακάτω link έναν πίνακα με όλα τα sabian symbols ώστε να μπορέσεις να βρεις και το δικό σου.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 20/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο – VIDEO

Η Λίτσα Πατέρα μας αποκαλύπτει αναλυτικά τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου στην καραντίνα- Τι πρέπει να κάνει κάθε ζώδιο; (VIDEO)

4 συνδυασμοί ζωδίων που δεν δημιουργούν συχνά ευτυχισμένες σχέσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα