Rudy Giuliani: Το… ατύχημα του δικηγόρου του Trump που έγινε viral-Ήταν τελικά βαφή ή όχι;

Τον γύρο του διαδικτύου, αλλά και των εκπομπών ανά τον πλανήτη κάνει το ατυχές περιστατικό που βίωσε ο δικηγόρος του Donald Trump, σε δημόσια ομιλία του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Χθες, ο Rudy Giuliani μίλησε για τις εκλογές των ΗΠΑ και γι’ άλλη μια φορά, υποστήριξε πως ο Joe Baiden πήρε τη νίκη με… ύπουλο τρόπο και πως ο πραγματικός νικητής είναι ο Donald Trump. 

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για απάτη, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει

κάποια στοιχεία και κατηγόρησε πως πίσω από τη νίκη του Joe Baiden κρύβονται η Κίνα, οι Clintons και άλλοι.

Μπορεί ο Rudy Giuliani να μιλούσε για κάτι διαφορετικό, όμως κατά τη διάρκεια της συζήτησης και όταν οι τόνοι ανέβηκαν, ίδρωσε και όλοι εστίασαν στο κεφάλι του και στη…. βαφή που έτρεχε.

Το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, “Καλημέρα Ελλάδα”, προβλήθηκε βίντεο από τη συγκεκριμένη στιγμή και μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μοιράστηκε με το κοινό μια δική του εμπειρία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας του, αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, όταν συνεργάτες του, έβαλαν στα μαλλιά του προϊόν που καλύπτει την αραίωση!

Δείτε το βίντεο:

Το θέμα αυτό όπως ήταν λογικό και επόμενο απασχόλησε και τους “The New York Times” όχι τόσο από τη δημοσιογραφική πλευρά του, αλλά από το…. beauty κομμάτι του.

Συγκεκριμένα οι συντάκτες του “The New York Times Fashion & Spa” έφτιαξαν ένα ολόκληρο άρθρο στο οποίο ζήτησαν τα φώτα των διασημότερων hairstylists με σκοπό να δώσουν απάντηση στο φλέγον θέμα… Τι συνέβη και άρχισε να τρέχει η βαφή;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Times Fashion & Style (@nytimesfashion)

Οι ίδιοι μας έδωσαν ένα καινούργιο στοιχείο. Οι περισσότεροι από αυτούς τόνισαν πως προφανώς δεν είναι βαφή, αλλά κάτι άλλο συνέβη… Ας δούμε τι είπαν τρεις από αυτούς:

«Η βαφή μαλλιών δεν στάζει έτσι, εκτός αν έχει απλώς εφαρμοστεί», δήλωσε ο David Kholdorov από το Men’s Lounge Barbershop and Spa, στο Upper East Side του Μανχάταν.

Ο Mirko Vergani, ο colorist του Drawing Room -πρόκειται για ένα σαλόνι ομορφιάς στο κέντρο του Μανχάταν- είπε ότι ήταν πολύ πιο πιθανό ότι ο κ. Giuliani είχε χρησιμοποιήσει μάσκαρα. «Τα μαλλιά στο πλάϊ είναι πιο γκρίζα από το υπόλοιπο κεφάλι και προφανώς είναι το αποτέλεσμα μιας μάσκαρα».

Ο Gene Sarcinello, από το Takamichi Hair, είπε: «Αν η βαφή δεν ξεπλυθεί σωστά, αυτό θα συμβεί. Πάντως τα μαλλιά του φαίνονται ιδιαίτερα γυαλιστερά και χωρίς καμία αμφιβολία έχει χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν».

Συμπερασματικά είτε χρησιμοποίησε βαφή, είτε μάσκαρα, είτε σπρέι, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Έγινε το απόλυτο viral, χαρίζοντας σε ολόκληρο τον πλανήτη απίστευτο γέλιο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Χιούστον το Λύσαμε: Όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη 

The Bachelor: Ο άγνωστος τσακωμός της Έλενας Μπάση με την Αντζελίνα! «Ούτε η μητέρα μου δεν μου μιλάει έτσι!» 

Keywords
Τυχαία Θέματα