Σάββας Πούμπουρας: Η ανάρτηση για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Mega και μαζί της στην εκπομπή θα βρίσκονται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιάννης Μούτσος.

Ο Σάββας Πούμπουρας λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό

στο Instagram μια ανάρτηση για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

“Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες! Ελένη Μενεγάκη, σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας. Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom, πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.”, έγραψε ο παρουσιαστής.

Δείτε τη δημοσίευση του παρουσιαστή:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras)

Να σας θυμίσουμε πως πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό DownTown και στη Βένια Καραγιάννη και αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη: “Με πήρε λοιπόν η ίδια τηλέφωνο, μου είπε «Σάββα, η Ελένη είμαι» και κόλλησα, δεν την κατάλαβα. Ομολογώ πως χάρηκα πολύ με αυτή την πρόταση. Είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος με εκπληκτικό μαγνητισμό. Ξέρει να κερδίζει τους ανθρώπους. Να σκεφτείς, είχα πει ότι δεν θα ξαναγυρίσω σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, όμως είναι ένα νέο challenge και θέλω να το δοκιμάσω”.

Διαβάστε ακόμη:

Παραολυμπιακοί Αγώνες: “Χάλκινος” ο Δημήτρης Μπακοχρήστος

“Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα ψηλά, δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι μπορεί να είχε τέτοιου είδους ανάγκες”

Χρήστος Φερεντίνος: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Deal στον Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα