Ξανά στα θρανία: Γεμίσαμε τη σχολική τσάντα με τα απαραίτητα και εδώ θα δεις όλα όσα επιλέξαμε

Αχ αυτό το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα! Τέλος Αυγούστου ξεκινάει και συνεχίζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες της επιστροφής των παιδιών μας στο σχολείο. Είναι αυτό το γλυκόπικρο συναίσθημα που σε κάνει να στεναχωριέσαι λιγάκι που αφήνεις πίσω το καλοκαίρι αλλά παράλληλα σε κάνει να πετάς στα ουράνια που μια νέα σεζόν ξεκινάει, η σχολική σεζόν, και εσύ νιώθεις έτοιμη να θέσεις νέους στόχους, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα για να σε βρει το επόμενο

καλοκαίρι στα καλύτερά σου. Κάπως έτσι νιώθουν και τα παιδάκια σου και σίγουρα μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι θα ανυπομονούν να δουν τους συμμαθητές τους, να επιστρέφουν σε μια πιο κανονική καθημερινότητα και να κάνουν τις πρώτες αγορές για τη νέα σχολική χρονιά αποκτώντας τα πιο ωραία σχολικά είδη. Ό,τι και αν μας επιφυλάσσει το μέλλον, και ελπίζουμε πως είναι ελπιδοφόρο, είναι πολύ σημαντικό να θέτουμε τους στόχους μας από τώρα ώστε να μας βρει ο Σεπτέμβριος έτοιμους και ανανεωμένους.

Σήμερα στο Faysbook.gr πάμε για ψώνια, τα πρώτα της χρονιάς και γεμίζουμε τη σχολική τσάντα με όλα τα απαραίτητα! Για τα ψώνια πήρα μαζί μου τον 4 ετών ανιψιό μου τον Μάξιμο και την 3χρονη βαφτιστήρα μου, τη Θάλεια, για να κάνουμε τις αγορές μας και να δούμε…ποια είναι τα cool αξεσουάρ της νέας σχολικής χρονιάς;

Κεφάλαιο 1: «Η σχολική λίστα»

Αν η σχολική χρονιά ήταν βιβλίο τότε το πρώτο κεφάλαιο θα ήταν σίγουρα η σχολική λίστα. Με την υπογραφή του Νο. 1 βιβλιοχαρτοπωλείου στην Ελλάδα, τα ψώνια από τη σχολική λίστα γίνονται και φέτος παιχνίδι!

Για να ξεμπερδέψεις χωρίς κόπο και χρόνο με το θέμα Λίστα οι επιλογές είναι 1. Είτε μπαίνεις στο public.gr και σε 2 κλικ, επιλέγεις σχολείο, και τάξη και σου βάζει όλα τα απαραίτητα της λίστας στο καλάθι σου αυτόματα.

Εναλλακτικά πηγαίνεις τη λίστα σου σε ένα κατάστημα και στην ετοιμάζουν επιτόπου. Ή αν δεν τη βρεις τη λίστα σου από το menu στο public.gr , την ανεβάζεις και στην ετοιμάζουν ώστε να παραλάβεις άμεσα από το κατάστημα ή στο σπίτι σου.

Κεφάλαιο 2: «Η σχολική τσάντα»

Ποιο παιδάκι δεν ανυπομονεί να διαλέξει το νέο σχέδιο της τσάντας του σύμφωνα με τους αγαπημένους του ήρωες, αν είναι μικρότερης ηλικάς ή σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αν είναι στο γυμνάσιο ή στο λύκειο. Η σχολική τσάντα πρέπει να είναι στις σωστές προδιαγραφές για τα παιδιά αλλά και σε ένα σχέδιο που θα τα κάνει να ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σχολείο. Ο ανιψιός μου ο Μάξιμος έχει τρέλα με τους δεινόσαυρους (και ποιο παιδάκι κάτω των 8 ετών δεν έχει;) και έτσι η τσάντα δεινόσαυρος της Coolbee ήταν η τέλεια επιλογή. H Θάλεια από την άλλη μεριά, ως κοριτσάκι, λατρεύει τα πόνι και για αυτό διάλεξε την τσάντα Unicorn Coolbee που θα τη βρεις στα Public σε απίστευτη τιμή!

Για την επιλογή της σωστής τσάντας πρέπει να προσέξεις τα εξής:

1. Το ύψος του χερουλιού του τρόλεϊ πρέπει να είναι στο κατάλληλο ύψος για το παιδί, για να μην αναγκάζεται να σκύβει.
2. Στις τσάντες πλάτης πρέπει να προσέξουμε τα λουριά της πλάτης να είναι φαρδιά, με ενισχυμένο πάχος και ρυθμιζόμενα.
3. Το εσωτερικό της τσάντας να έχει χωρίσματα για τη τακτοποίηση των πραγμάτων αλλά και για τη σωστή κατανομή του βάρους των βιβλίων.
4. Προτίμησε τσάντες από ύφασμα που είναι ελαφρύτερες από τις δερμάτινες.

Τσάντες για μικρά παιδάκια…

Τσάντες για μεγάλα παιδάκια…

Τσάντες για εφήβους και ενήλικες…

Τα έντονα prints, τα logos αλλά και οι neon αποχρώσεις είναι τάσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες αυτή τη χρονιά.

Στα Public θα βρεις μια απίστευτη συλλογή από ποιοτικές σχολικές τσάντες πλάτης ή τρόλεϋ για κάθε ηλικία, επώνυμες σειρές με αγαπημένους ήρωες από τα μεγαλύτερα brands καθώς και αποκλειστικά σχέδια Coolbee για να διαλέξεις όποια σου αρέσει.

Κεφάλαιο 2: «Η κασετίνα»

Το 2ο κεφάλαιο που θα σε απασχολήσει ως γονιό, θείο, θεία, νονό, νονά είναι η κασετίνα! Τα παιδάκια μικρότερης ηλικίας θέλουν συνήθως κασετίνες που είναι ασορτί με την τσάντα τους. Η ποικιλία που ανακάλυψα στα Public ήταν απίστευτη και πραγματικά δεν ήξερα ποια σχέδια να πρωτοδιαλέξω. Φυσικά, μπήκα στον πειρασμό και πήρα μια κασετίνα και για εμένα…

Για πιο μικρά παιδάκια…

Για πιο μεγάλα παιδάκια…

Για εφήβους και ενήλικες…

Μπες στο Public στην κατηγορία κασετίνες και βρες χιλιάδες σχέδια για μικρούς και μεγάλους!

Κεφάλαιο 3: «Μολύβια, στιλό, γόμες και μαρκαδόροι»

Μόλις αγοράσαμε τις κασετίνες μας και το επόμενο βήμα είναι να τις γεμίσουμε με στυλό, μολύβια, γόμες και όλα τα απαραίτητα.

Στα Public θα βρεις εκατοντάδες επιλογές από must-have σχολικά είδη: Τετράδια, γραφική ύλη, ημερολόγια, είδη γραφείου, είδη ζωγραφικής και είδη χειροτεχνίας.

Κεφάλαιο 4: «Βιβλία και βοηθήματα»

Κάτι που με ενθουσίασε στα Public είναι πως μπορείς να βρεις πάνω από 30.000 σχολικά βιβλία, βοηθήματα, βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, λεξικά, βιβλία IB για κολέγια και πλήρη πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη, έτοιμα ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα! Τέρμα λοιπόν αυτές οι ατέλειωτες ώρες «ντυσίματος» των βιβλίων και τετραδίων! 

Κεφάλαιο 5: «Το τέλειο παγουράκι»

Αν το παιδάκι σου είναι μικρότερης ηλικίας σίγουρα θα χρειαστεί παγουράκι και πίστεψέ με στα Public οι επιλογές είναι αμέτρητες! Εδώ θα βρεις παγούρια για το διάλειμμα στο σχολείο ή για την εκδρομή σε κάθε σχέδιο που μπορείς να φανταστείς. 

Κεφάλιο 6: «Lunch time»

Οι επιλογές στα φαγητοδοχεία είναι επίσης αμέτρητες και θα ενθουσιάσουν και εσένα πολύ! Ο ανιψιός μου ο Μάξιμος επίλεξε ένα σχέδιο με δεινόσαυρο αλλά και ένα με τον SpiderMan για να μπορεί να «επιλέγει όποιο από τα δύο θέλει». Όσο για τη Θάλεια…η Μίνι είναι πάντα μια αγαπημένη επιλογή ακόμα και αν η τσάντα της έχει πάνω ένα πόνι…

Κεφάλαιο 7: «Laptop, tablet και τεχνολογικός εξοπλισμός»

Και φυσικά η επίσκεψή μας στα Public ολοκληρώθηκε με ένα δώρο για εμένα και τη δική μου «σχολική χρονιά». Ένα νέο λάπτοπ το χρειαζόμουν και αν έχετε παιδάκια σε μεγαλύτερες ηλικίες σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε και εσείς αυτή την κατηγορία. Προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, για να είσαι πάντα μπροστά: laptops, σταθεροί υπολογιστές, πολυμηχανήματα, οθόνες, ποντίκια, πληκτρολόγια, αποθηκευτικός εξοπλισμός,   smartphones, tablets και δικτυακά προϊόντα για κάθε χρήση!

Ήρθε η ώρα να ζήσεις αυτό το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα… Και φέτος,  χιλιάδες επιλογές για την καλύτερη σχολική χρονιά σε περιμένουν μόνο στο Public! Και μην ξεχνάς ότι από 23/8 έως και 13/9 κερδίζεις διπλάσια yellows, με κάθε αγορά σχολικών ειδών, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαβάστε ακόμα: Μέτρα πρόληψης και προστασίας για τα παιδιά από τον καύσωνα! Πόσο επικίνδυνη είναι η ηλιακή ακτινοβολία για αυτά;

Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Το Καλοκαίρι εκείνο” και “Ένα παγωτό για τον Ισίδωρο”!

Το παιδί σας παραπονιέται ότι “οι μεγαλύτεροι του φωνάζουν και το σπρώχνουν” στο διάλειμμα; Τι μπορείτε να κάνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα