5 huge trends που έρχονται στην γκαρνταρόμπα μας από 1η Σεπτέμβρη!

Σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο και φυσικά θέλουμε να είμαστε πανέτοιμες για αυτή τη νέα σεζόν. Συγκεντρώσαμε λοιπόν 5 trends που αναμένεται να φορεθούν πολύ μέσα στο 2021.

#1. Tailored on tailored
Φέτος οι σχεδιαστές μας προτείνουν να φορέσουμε πουκάμισα με γιλέκα από πάνω, blazer κάτω από παλτό, παλτό κάτω από μακριά παλτό, παντελόνια γραφείου και γραβάτες. Η τάση tailored on tailored καλά κρατεί και ανυπομονούμε να την

υιοθετήσουμε και αυτή τη σεζόν. Η αγαπημένη influencer Tezza φοράει σατέν παντελόνι με μπουστάκι και ολοκληρώνει το look με ένα ανοιχτό πουκάμισο και blazer.

#2. Επιστροφή στα 20s
H συγκεκριμένη τάση είναι γνωστή ως Roaring ’20s και αφορά όλα αυτά τα lingerie κομμάτια με δαντέλες, μεταξωτά και σατέν υφάσματα. Η Aimee Song φοράει ένα μίνι σατέν φόρεμα σε απόχρωση του lime green και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

#3. Πλεκτά 
Τα πλεκτά κομμάτια εξακολουθούν και φέτος να είναι αγαπημένο trend που δεν θέλουμε να σταματήσουμε να φοράμε. Η Aimee Song υιοθετεί αυτή την τάση συνδυάζοντας το πλεκτό φόρεμά της με μάλλινο blazer και μπότες.

#4. Sequin
Η τάση sequin on sequin είναι επίσης μια από τις πιο δυνατές την φθινοπωρινής σεζόν και θα μας συνοδέψει μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά και ακόμα πιο πέρα. Η Leonie υιοθέτησε αρκετά sequin looks μέσα στο 2021 και ειδικά τις μέρες που βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών.

#5. Color, color, color
Βάλε χρώμα στη ζωή σου ακόμα και τους φθινοπωρινούς μήνες. Η Leonie Hanne μας δείχνει ένα υπέροχο color block σύνολο και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμη φορά. Η ίδια συνδυάζει την πράσινη φούστα της με πράσινο πουλόβερ, ροζ blazer και ροζ mules.

Διαβάστε ακόμα: AYTA είναι τα μόνα χρώματα που θα θέλουμε να φοράμε όλο το Καλοκαίρι!

Πώς θα φορέσεις τα puff sleeves αυτόν τον Σεπτέμβριο; Οι top influencers μας δίνουν ιδέες!

Η πιο «φθινοπωρινή» influencer μας δείχνει tips για να κάνουμε τα καλοκαιρινά looks ελάχιστα πιο…φθινοπωρινά!

Keywords
Τυχαία Θέματα