Σασμός: Σοκάρει ηθοποιός της σειράς – «Η μητριά μου κλείδωσε την κουζίνα, έπινα νερό από την τουαλέτα»

Μία κατάθεση ψυχής έκανε ο Σπύρος Σαραφιανός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λόγω της μητριάς του.

Αναφερόμενος στα πρώτα χρόνια της ζωής του και τη στιγμή που όλα άλλαξαν, ο Σπύρος Σαραφιανός εξομολογήθηκε: «Δεν θεωρώ τον αδερφό μου τυχερό. Η ζωή μου είναι περίεργη θα έλεγα. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και γρήγορα χάλασε. Μόλις τελείωσα την πρώτη δημοτικού, οι γονείς μου χώρισαν και στη δευτέρα δημοτικού, την επόμενη χρονιά, μπαίνουμε μαζί με τον

αδερφό μου οικότροφοι στο σχολείο. Ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα περιβάλλον το οποίο ήταν πάρα πολύ ξένο. Τα Σαββατοκύριακα δεν μας έπαιρνε κανείς.

Ο πατέρας μου είχε μία βιομηχανία πλεκτών στη Θεσσαλονίκη. Καταστρέφεται οικονομικά και μετά το οικοτροφείο ζούμε με τον μπαμπά. Τότε, ο μπαμπάς μου έκανε κάτι που μέχρι σήμερα τον ευγνωμονώ. Πούλησε το ρετιρέ που μέναμε και με αυτά τα χρήματα μας εξασφάλισε όλο το δημοτικό στο καλύτερο ιδιωτικό σχολείο της πόλης. Μετά μέναμε στο υπόγειο μιας Φάρμας, αγκαλιά και οι τρεις σε ένα κρεβάτι. Από ένα σημείο και μετά έχασα τη μάνα μου, δεν την έβλεπα, ξέρω τι διαφορές είχαν και δεν ρώτησα ποτέ. Δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς η μητριά του τού έκανε την καθημερινότητα δύσκολη, καθώς δεν ήθελε ούτε εκείνον ούτε τον αδερφό του: «Θυμάμαι, μετά από ενάμιση χρόνο που είχα να δω τη μάνα μου, περνάει από μπροστά μου. Δεν με είχε δει, εγώ την είδα και τη φώναξα. Από τότε αρχίσαμε να έχουμε μια επαφή. Ο πατέρας μας μετά ξαναπαντρεύεται αλλά το έκανε για να μας εξασφαλίσει γιατί εκείνη η γυναίκα ήταν δασκάλα. Περάσαμε πάρα πολύ άσχημα. Η μητέρα της, δηλαδή η γιαγιά ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Δεν μας ήθελε καθόλου. Στη γυναίκα του πατέρα μου άρεσε πολύ η μερέντα. Θυμάμαι, όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού, να πηγαίνω  στην κουζίνα και να τρώω δύο κουταλιές μερέντα επειδή μου άρεσε πολύ.

Γυρνώντας στο δωμάτιο, η μητρία μου είδε ότι έλειπαν αυτές οι κουταλιές και έγινε ένας καυγάς στο σπίτι. Από τότε η κουζίνα ήταν κλειδωμένη. Μέχρι τότε ήταν κλειδωμένο μόνο το σαλόνι. Οπότε στο σπίτι είχα μόνο ελεύθερο το δωμάτιό μου και την τουαλέτα. Έπινα νερό από την τουαλέτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας: Μετά το «The Crown» θα παίξει και σε δεύτερη σειρά του Netflix

 Big Brother: Απρόσμενη αποκάλυψη από τον Νίκο Τακλή για το έπαθλο – Με ποιον θα το μοιραστεί;

 Έλενα Χριστοπούλου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για τις δύο γυναίκες

Keywords
Τυχαία Θέματα