Big Brother: Απρόσμενη αποκάλυψη από τον Νίκο Τακλή για το έπαθλο – Με ποιον θα το μοιραστεί;

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/12, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ανακοινώνει πως μεγάλος νικητής είναι ο Νίκος Τακλής! Μετά από τέσσερις μήνες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ο Νίκος Τακλής κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού, κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/12, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», με τον νικητή του Big Brother

να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο ενώ ανακοίνωσε πως μερίδιο αυτού θα δώσει στην Ευδοκία Τσαγκλή.

«Στο παιχνίδι δεν ήμουν μόνο για τον Νίκο, ήμουν για την οικογένειά μου αλλά και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω. Μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία. Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι, δεν ήθελα ποτέ να συζητάω για το έπαθλο.

Ήταν κάτι το οποίο ίσως να συζητούσα αν έφτανα στην τελευταία εβδομάδα του Big Brother. Το έπαθλο είναι σημαντικό για τον καθένα μας. Εγώ θα το αξιοποιήσω με διάφορους τρόπους που έχω στο μυαλό μου. Αν δεν ήταν η Ευδοκία δεν θα είχα φτάσει στο τέλος, συνεπώς θα έχει μερίδιο αυτού», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Έκλεισαν τέσσερις μήνες γάμου – Full in love σε έξοδό τους

 Ελένη Δήμου: «Λύγισε» η τραγουδίστρια – Η ερώτηση που «ξύπνησε» αναμνήσεις

 Ηλίας Γκιώνης: «Η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου ξέρει καλύτερα αν οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα