Ελένη Δήμου: «Λύγισε» η τραγουδίστρια – Η ερώτηση που «ξύπνησε» αναμνήσεις

Η Ελένη Δήμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τον σύζυγό της αλλά και τις απώλειες που την έχουν σημαδέψει.

Για την πορεία της στη μουσική: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έφευγα στο εξωτερικό. Θα ήθελα μια λαμπερή καριέρα στο εξωτερικό. Πολύ σημαντική στιγμή για μένα ήταν ο δίσκο με τον Γιάννη Σπανό. Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου είναι όταν αισθάνεσαι ότι συνταξιοδοτείσαι. Εγώ θέλω να κάνω αυτά που θέλω εγώ κι όχι οι άλλοι. Και μέσα στη λάσπη να με πετάξεις, θα βρω νερό να ξεπλυθώ».

Για

την εξωτερική της εμφάνιση και την απόφαση να μην τραγουδήσει στα μπουζούκια: «Τα “τρώει” τα παιδιά του ο χρόνος. Για την εμφάνισή του δεν μπορεί να φοβάται πια ο άνθρωπος. Εγώ έχω κάνει μπότοξ. Ο φόβος είναι για τη φωνή, με αυτή δουλεύω, μόνο με αυτή, όχι με το σώμα. Δεν τραγουδάω στα μπουζούκια γιατί δεν μου αρέσουν, δεν με νοιάζει αν έχουν περισσότερα λεφτά. Αν ήθελα εγώ λεφτά θα έκανα άλλου τύπου καριέρα…».

Για τη σχέση με τον σύζυγό της: «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 34 χρόνια, υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Δεν έχουν περάσει ποτέ κρίση. Δεν θα επιτρέψω ούτε στον θάνατο να μας χωρίσει. Έχει υπάρξει περίοδος που δεν είχα καθόλου χρήματα. Δεν μιζέριασα. Ξόδευα πολλά λεφτά για την γκαρνταρόμπα μου, έχω δώσει 3,5 εκατομμύρια δραχμές για ένα ρούχο».

Το παράπονό της από την τηλεόραση: «Δεν μπορεί να είμαστε 12 εβδομάδες στο J2US και να ασχολείται η τηλεόραση μόνο όταν έπεσε το φιλί με τον Μαρίνο. Είναι ντροπή. Αλήθεια σου λέω».

Για τις απώλειες που τη σημάδεψαν: «Μου λείπει η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, η πεθερά μου, ο πεθερός μου, η κουνιάδα μου που ήταν και κολλητή μου Είναι που κάποιες θέσεις αδειάζουν από το τραπέζι των Χριστουγέννων». Δεν υπάρχει μέρα που να μην αναφέρω τη μαμά μου»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Επικοινώνησε με την πρώην του Παναγιωτόπουλου – Όσα της εκμυστηρεύτηκε

 Ευγενία Σαμαρά: «Γουστάρω πολύ τον Γιάννη Ποιμενίδη μετά από επτά χρόνια σχέσης»

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του αποκαλύπτει – «Μου είπε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάνει κακό και θίγει τις κοπέλες»

Keywords
Τυχαία Θέματα