DIY: Το half up που πρέπει να μάθετε να φτιάχνετε μόνες σας πριν τα Χριστούγεννα!

Υπάρχετε κι εσείς που έχετε πολύ μακριά μαλλιά και δεν μπήκατε στον πειρασμό να τα τα κόψετε ακόμη κι όταν οι αγαπημένες σας celebrities υιοθέτησαν μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις και ειδικό το κλασικό πλέον bob.

Εμείς θέλουμε να σας συγχαρούμε επειδή καταφέρατε να αντισταθείτε και θα συνεχίσουμε να σας προτείνουμε χτενίσματα που μόνο εσείς μπορείτε να αποκτήσετε.

Οι αγαπημένες μας hairstylists άλλωστε, εκείνες με τους ωραιότερους λογαριασμούς

στο Instagram προτείνουν πολύ συχνά απίθανα hairstyles για γυναίκες με μακριά μαλλιά. Τέλειες πλεξούδες, αλογοουρές, half up και low bun.

Σήμερα, σας έχουμε ένα chic και ρομαντικό half up με πλεξούδα που πρέπει να μάθετε να φτιάχνετε μόνες σας μέχρι τα Χριστούγεννα. Υπεύθυνη η Melissa Cook, γνωστή ως Missy Sue.

Μια από τις διασημότερες hairstylists που πρέπει να ακολουθήσετε τόσο στο Instagram όσο και στο You Tube, απ’ όπου δείχνει βήμα-βήμα υπέροχα looks που θα λατρέψετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί. Εμείς σας προτείνουμε αρχικά να το παρακολουθήσετε μερικές φορές και στη συνέχεια να αντιγράψετε τις κινήσεις της.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

5 αρώματα για να φορέσεις τώρα στις γιορτές και να μείνεις αξέχαστη!

Αυτές οι κρέμες σώματος μυρίζουν φανταστικά!

Βρήκαμε την κρέμα ματιών που κάνει θαύματα μέσα σε 7 μέρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα