Σασμός Spoiler: Τα πλάνο που προδίδει τον δολοφόνο του Στεφανή

Η νέα σειρά του Alpha «Σασμός» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις.

Η δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη, που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, έχει ταράξει τους τηλεθεατές του «Σασμού», καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο δολοφόνος. Ο μόνος που ήταν μάρτυρας της σκηνής και είδε το πρόσωπό του είναι ο Μανωλάκης, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

και αρνείται να «λύσει» τη σιωπή του.

Οι χρήστες του twitter κάνουν καθημερινά τα δικά τους σενάρια, ψάχνοντας την άκρη του κουβαριού. Μάλιστα, ένας από αυτούς δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές. Όπως θα δεις, ανέτρεξε στη σκηνή της δολοφονίας και «πάγωσε» το πλάνο, στο οποίο αχνοφαίνεται το πρόσωπο του δολοφόνου.

Πολλοί ήταν εκείνοι, λοιπόν, που θεωρούν ότι πίσω από τον στυγερό φόνο βρίσκεται ο Μαθιός ή κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος. Άλλοι πάλι, βλέποντας το στοπ καρέ θυμήθηκαν το πρόσωπο του Θανάση Πατριαρχέα, ο οποίος αναμένεται σύντομα να εμφανιστεί στη σειρά, υποδυόμενος τον νέο γιατρό του χωριού.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Χατζηνικολάου: Απαγόρευσε στους γιους του να πάνε σε πάρτι λόγω του κορονοϊού – Όσα είπε για τον εμβολιασμό τους

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος, κάνει αποκαλύψεις – «Θα χυθεί πολύ αίμα»

Λίτσα Γιαγκούση: «Συνάδελφος μου πέταξε τα πράγματα από το καμαρίνι, έπαθα σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα