Νίκος Χατζηνικολάου: Απαγόρευσε στους γιους του να πάνε σε πάρτι λόγω του κορονοϊού – Όσα είπε για τον εμβολιασμό τους

Μία προσωπική αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου ειδήσεων του ANT1. Ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή την παρουσίαση ενός θέματος που αφορούσε στις ιώσεις που κολλάνε τα παιδιά, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

Ειδικότερα, τα παρατεταμένα lockdown σε όλον τον κόσμο έχουν οδηγήσει σε σοβαρές ιώσεις στα μικρά παιδιά, καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες μειώθηκαν τα αντισώματά τους και άρα η ανθεκτικότητά τους απέναντι

στα μικρόβια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν επέτρεψε στους γιους του να πάνε σε πάρτι το Σαββατοκύριακο, καθώς ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

«Έχουμε και τη μεγάλη ιστορία με τα παιδικά πάρτι. Το έζησα σήμερα εγώ στο σπίτι γιατί και οι δύο γιοι μου είχαν πάρτι το Σαββατοκύριακο, δεν τους άφησα να πάνε γιατί δεν έχουν κλείσει τις 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Θέλουν άλλη μια εβδομάδα και βιώνω μια στεναχώρια. Αλλά νομίζω είναι καλύτερα να βιώσουμε μια στεναχώρια για λίγες ημέρες και να είμαστε όλοι προσεκτικοί», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος, κάνει αποκαλύψεις – «Θα χυθεί πολύ αίμα»

Λίτσα Γιαγκούση: «Συνάδελφος μου πέταξε τα πράγματα από το καμαρίνι, έπαθα σοκ»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ηχηρό μήνυμα για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο – «Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα