Βίντεο: Δες πώς θα αποκτήσεις τα πιο σαρκώδη χείλη ever (hint: Χρειάζεσαι 4 προϊόντα)

Ας μην κρυβόμαστε, όλες θέλουμε το makeup look μας να ολοκληρώνεται από ένα ζευγάρι πλούσια χείλη τα οποία βέβαια δείχνουν φυσικά αλλά και απόλυτα σαγηνευτικά.

Αν το μόνο που σκέφτεσαι είναι μία ένεση, να σου πω ότι αυτό που ονειρεύεσαι μπορεί να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο εύκολα, χωρίς πόνο αλλά και χωρίς έξοδο με την χρήση ΜΟΝΟ 4 προϊόντων, που εντωμεταξύ, τα έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου.

Πάμε να δούμε τα βήματα αναλυτικά παρακάτω:

-Πρώτο βήμα είναι να περιγράψεις τα χείλη σου με ένα προϊόν που είναι απόλυτα φυσικό, παρόμοιο με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Μην ξεχάσεις

να γεμίσεις τις γωνίες και κομμάτι από το εσωτερικό τους, για να πετύχεις και έξτρα διάρκεια αλλά και ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

-Βάλε το κραγιόν σου έτσι ώστε η μεγαλύτερη ποσότητα να συγκεντρωθεί στη μέση της επιφάνειας τους. Αυτό είναι πολύ διαδεδομένο μυστικό που δίνει την ψευδαίσθηση πιο μεγάλων χειλιών.

-Με ένα πιο σκούρο περίγραμμα και ασκώντας ελάχιστη πίεση, φρόντισε να περιγράψεις το περίγραμμά σου, ξεφεύγοντας ελάχιστα από την φυσική γραμμή των χειλιών σου. Ένα πολύ έξυπνο μυστικό είναι να γεμίσεις την «καρδιά» ή αλλιώς το κεντρικό σημείο του επάνω χείλους, γιατί έτσι δίνεις έξτρα όγκο.

-Τέλος, ολοκλήρωσε με λίγο lip gloss στο κέντρο των χειλιών σου. Είναι απαραίτητο για να αντανακλά το φως και να προσφέρει φρέσκο και ζουμερό φινίρισμα.

Αν θες να δεις τα βήματα με περισσότερες λεπτομέρειες, δες το βίντεο της @vasilikos ΕΔΩ

Ρίξε μία ματιά:

Πρώτες βοήθειες για εγκαύματα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η Molly Sims μίλησε για το beauty tip που δεν θα ξαναδοκιμάσει ποτέ!

DIY: Φτιάξε μάσκα για ξηρή επιδερμίδα με αμύγδαλα και ροδόνερο

Keywords
Τυχαία Θέματα