Λίτσα Γιαγκούση: «Συνάδελφος μου πέταξε τα πράγματα από το καμαρίνι, έπαθα σοκ»

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε γι’ όλα! Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, θυμήθηκε διάφορες στιγμές της καριέρας της, αποκάλυψε ένα ακραίο συμβάν που έχει ζήσει από συνάδελφό της ενώ μίλησε και για την απόφασή της να μην γίνει μητέρα.

Σχετικά με την απόφαση να μην αποκτήσει δικό της παιδί, η Λίτσα Γιαγκούση είπε: «Είχα πει ότι δεν μετανιώνω που δεν έκανα παιδί. Δεν είχα

πει ότι δεν ήθελα ποτέ απλώς έτυχε έτσι. Στη φάση που είμαι τώρα εξακολουθεί να μην μου λείπει. Διοχετεύω την αγάπη μου στα γατάκια και τα σκυλάκια που έχω και είμαι καλυμμένη. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδάκι αλλά τώρα δεν είμαι σε φάση που θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο».

Για την παράλογη κίνηση μιας συναδέλφου της δήλωσε: «Πηγαίνοντας στο μαγαζί για πρόβα τζενεράλε μου έχει συμβεί να βρω τα πράγματά μου πεταμένα από το καμαρίνι στην πίστα, παπούτσια, ρούχα. Έπαθα μεγάλο σοκ. Ήξερα και ποιος το έχει κάνει. Επειδή είμαι άνθρωπος βέβαια που δίνω ευκαιρίες, με αυτή την κοπέλα στη συνέχεια γίναμε και φίλες».

Τέλος, η Λίτσα Γιαγκούση αποκάλυψε το πιο ακραίο περιστατικό που έχει ζήσει πάνω στην πίστα: «Σε live εμφάνιση μου έχει συμβεί να ανέβει στην πίστα κάποιος πελάτης, ήταν αρκετά μεθυσμένος ο άνθρωπος, και να γονατίσει μπροστά μου. Ήθελε να μου φιλήσει τα πόδια. Ήταν αστείο και άβολο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ηχηρό μήνυμα για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο – «Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας»

Μαρία Ηλιάκη: Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα και το μεγάλο άγχος για την κόρη της

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο αντίο της 32χρονης Ντόρας

Keywords
Τυχαία Θέματα