Σάκης Τανιμανίδης: Με τις δίδυμες μέσα στο πάρκο – «Το καλύτερο που έχω ακούσει ποτέ είναι “μπαμπά”»

Ο Σάκης Τανιμανίδης εδώ και σχεδόν δύο χρόνια έχει αναλάβει έναν καινούργιο αλλά πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, που δεν είναι άλλος από αυτόν του πατέρα. Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, απέκτησαν δίδυμες κόρες, την Αριάνα και τη Φιλίππα, οι οποίες αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους.

Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μπαμπάδες του πλανήτη, καθώς ήταν η γιορτή τους. Ο ρόλος του πατέρα στη ζωή ενός παιδιού είναι καθοριστικός, αφού μαζί με τη μητέρα αποτελούν πρότυπα και παραδείγματα ανθρώπου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης,

λοιπόν, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις δίδυμες, στην οποία χαμογελά πλατιά, «λιώνοντας» από ευτυχία! Ο παρουσιαστής, όταν είναι μαζί με τις κόρες του, γίνεται ξανά παιδί και το απολαμβάνει!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται μέσα σε ένα φουσκωτό πάρκο, έχοντας επάνω του την Αριάνα και τη Φιλίππα. Μπαμπάς και κόρες ποζάρουν στον φακό, με τη λήψη να είναι μοναδική!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

«Με έχουν αποκαλέσει πολλά πράγματα…το καλύτερο που έχω ακούσει ποτέ είναι “ΜΠΑΜΠΑ”!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του, με τη Χριστίνα Μπόμπα να σχολιάζει: «Ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμα:

 Καλομοίρα: Συνοδευόμενη από την οικογένειά της στα MAD VMA – Φωτογραφίες

 My Style Rocks: Η ανακοίνωση για τις αλλαγές πριν από τον τελικό – «Θα έχουμε αποχωρήσεις ανά επεισόδιο»

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Η επική φάρσα της Φαίης με συνέταιρο τη Δήμητρα Βαμβακούση – Χαμός στα παρασκήνια

Keywords
Τυχαία Θέματα