Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου έπαιξε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» με αφορμή το φινάλε της σειράς που πρωταγωνιστεί τις τρεις τελευταίες σεζόν «Τα καλύτερά μας χρόνια» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Κατά τη διάρκεια αυτής, η Κατερίνα Παπουτσάκη

αναφέρθηκε στον ρόλο που έκανε ο πρωτότοκος γιος της, Μάξιμος, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ και αποκάλυψε πώς μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής μέσα του. Η ίδια εξέπληξε τους παρουιαστές, όταν δήλωσε πως δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό.

Όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη συμμετοχή του γιου της στα «Καλύτερά μας χρόνια»

«Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος, κάνει τον Καραμούζα, το μικρότερο παιδί μου. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα και δεν έχασε κάτι από τη ζωή του.

Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια υπέροχη και πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται ο Μάξιμος από αυτό, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε και είναι και πολύ καλός! Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο… Έπαιξε και στον “Σκρουτζ” μια μέρα, σε μια διπλή παράσταση και είχε κι έναν ρόλο σε παράσταση του σχολείου.

Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια πολύ ειδική συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους, παιδιά, και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα και κάποια στιγμή θα ασχοληθούν και με τα υπόλοιπα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ο γιος της είναι genius, μιας και από πολύ μικρή ηλικία έχει βαθιές αναζητήσεις. Ειδικότερα, είπε:

«Ο Μάξιμος λέει πολύ ωραία πράγματα. Είναι ένα παιδί genius. Από πολύ μικρός είχε βαθιές αναζητήσεις για το ποιοι είμαστε, που πάμε, τι κάνουμε, για τη ζωή, τον θάνατο… Δεν ξέρω τι να προτοπώ… Όταν ήταν δύο ετών, τον είχα ρωτήσει τι θέλει από τον Άγιο Βασίλη και μου είχε πει να δώσει δώρα σε όλα τα παιδάκια. Είναι πολύ γλυκός και πολύ ευαίσθητος».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς για Κορινθίου: «Για εμένα έβγαλε ανακοίνωση το κανάλι; Έχω φύγει εδώ και πόσους μήνες»

 Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα για την αποχώρησή της από το «Πρω1νό» -«Με δυο-τρεις ανθρώπους δεν συνδέθηκα»

 Εριέττα Μανούρη: «Είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνω στη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα